18:05 uur 30-05-2022

QCT helpt gebruikers HPC/AI-transformatie te versnellen op ISC High Performance 2022

Versnelling van HPC/AI-transformatie met grensverleggende hardware-infrastructuren en geavanceerde softwaretechnologieën

HAMBURG, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Quanta Cloud Technology (QCT), een wereldwijde leverancier van datacenteroplossingen, zal zijn geavanceerde High-performance Computing (HPC)- en AI-oplossingen presenteren met verticale applicaties op de ISC High Performance Conference 2022, van 29 mei t/m 2 juni in Hamburg, Duitsland op stand D412. Deze unieke oplossingen combineren de geavanceerde hardware-infrastructuren van QCT met softwaretechnologieën om schaalbare, geconvergeerde HPC- en AI-omgevingen in vele industrieën te helpen bouwen, terwijl de tijd om projecten te implementeren wordt verkort, zodat onderzoekers zich volledig kunnen concentreren op hun onderzoek.

QCT zal de volgende oplossingen en servers presenteren die zorgen voor een snellere time-to-value:

  • QCT Platform on Demand (QPOD): QPOD is een workload-gedreven en speciaal gebouwde oplossing voor de academische wereld, onderzoeksinstituten en medische centra, volledig geïntegreerd met hardware-infrastructuren, clusterimplementatie, monitoring en beheertools om HPC- en AI-workloads uit te voeren. Naast de infrastructuur heeft QCT ook met applicatie-ISV’s gewerkt om ervoor te zorgen dat de oplossing vooraf is geconfigureerd en vooraf gevalideerd voor HPC-applicaties.
  • High Performance Storage: mogelijk gemaakt door Intel® Optane™ persistent geheugen, Distributed Asynchronous Object Storage (DAOS) biedt dramatische verbeteringen aan storage I/O om HPC-, AI-, analyse- en cloudprojecten te versnellen. De geavanceerde opslagservers van QCT die zijn uitgerust met de DAOS open-source softwaregedefinieerde objectstore hebben ook IOPS en bandbreedte van wereldklasse gebracht, zoals ze zijn gerangschikt op de IO500 en 10-Node Challenge tijdens SC21.
  • QuantaGrid D53X-1U: een 1U compute node-server geoptimaliseerd door 3e generatie Intel® Xeon® schaalbare processors met ingebouwde AI Accelerators en Intel® Optane™ persistent geheugen 200-serie om DAOS voort te stuwen en AI-, HPC- en virtualisatieworkloads mogelijk te maken.
  • QuantaGrid D53XQ-2U: een 2U-server die profiteert van DAOS, gevoed door Intel® Optane™ persistent geheugen op het Intel Xeon Scalable-platform en uitgerust met versnellingskaartuitbreidingsslots voor AI-, analyse-, biowetenschappelijke, HPC- en zelfs cloud computing-workloads.

Voor meer informatie over de hoogwaardige opslagproductlijn van QCT kunt u deelnemen aan QCT’s spreeksessie getiteld “Innovative High-performance Storage for AI/HPC in the Exascale Era” op het HPC Solutions Forum (ruimte H, stand J901) op 31 mei om 14:00 uur. Onze technisch manager en oplossingsarchitect, Grover Hwang, zal dieper ingaan op het gebruik van DAOS om minder I/O-wachttijd en lagere latentie te bereiken bij het uitvoeren van AI/HPC-praktijkapplicaties.

“QCT is verheugd om onze nieuwste HPC-oplossingen, gebouwd voor computer- en afbeeldingsintensieve workloads, naar ISC 2022 te brengen,” aldus Mike Yang, President van QCT. “Als infrastructuurbouwer maakt QCT gebruik van onze robuuste R&D-mogelijkheden en sterke software-ecosysteemondersteuning om onze oplossingen helemaal af te stemmen van hardware tot de softwarestack, waardoor de digitale transformatie wordt versneld op gebieden zoals weersvoorspellingen, NGS, moleculaire dynamica en meer.”

Bezoek QCT-stand D412 op ISC22 en http://www.qct.io voor meer informatie.

Over QCT

QCT is een wereldwijde leverancier van datacenteroplossingen die de efficiëntie van hyperscale-hardware combineert met infrastructuursoftware van een diversiteit aan sectorleiders om de volgende generatie datacenterontwerp- en operationele uitdagingen op te lossen. QCT bedient cloudserviceproviders, telecom en ondernemingen met openbare, hybride en private clouds. Het moederbedrijf van QCT is Quanta Computer, Inc., een Fortune Global 500-onderneming. http://www.qct.io

Intel, het Intel-logo en andere Intel-merken zijn handelsmerken van Intel Corporation of haar dochterondernemingen. Andere namen en merken kunnen worden geclaimd als eigendom van anderen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Danny Chang

danny_chang@quantatw.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr