13:00 uur 23-05-2022

Kodak Moments geëerd met prestigieuze TIPA Award

Kodak Moments LittlePix bekroond in de categorie “Best Photo Retail Service”

ROCHESTER, N.Y.–(BUSINESS WIRE)– Kodak Moments, een toonaangevende wereldwijde leverancier van fotoproducten en -diensten aan retailers, consumenten en entertainmentbedrijven, werd onlangs uitgeroepen tot winnaar van de Technical Image Press Association Awards 2022 in de categorie “Best Photo Retail Service”.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220523005252/nl/

Kodak Moments Honored with Prestigious 2022 TIPA Award (Photo Credit: Kodak Moments)

Kodak Moments Honored with Prestigious 2022 TIPA Award (Photo Credit: Kodak Moments)

Met de innovatieve Kodak Moments LittlePix-oplossing kunnen consumenten het populaire mini-retroformaat direct in de winkel afdrukken. De oplossing heeft een modern, eigentijds ontwerp en intuïtieve webgebaseerde kiosksoftware die een naadloze en verbeterde foto-ervaring in de winkel biedt. LittlePix, ontworpen om een jongere doelgroep aan te spreken en aan de vraag van de consument te voldoen, zijn perfect om te delen met vrienden, te decoreren of cadeau te doen met een stijlvolle verpakking.

Het ledenbestand van de Technical Image Press Association (TIPA) bestaat uit diverse publicaties op het gebied van foto’s en beeldvorming. De selectie en eindbeoordeling van kandidaten voor de TIPA World Awards worden verricht door een wereldwijd panel van experts bestaande uit redacteuren en hun medewerkers.

“We beschouwen het als een eer om erkenning te ontvangen van zo’n diverse en prestigieuze groep foto- en beeldprofessionals,” aldus Helena Babic, Managing Director van Kodak Moments Duitsland en WW Retail Experience. “We zijn er trots op hoogwaardige producten aan te bieden op de meest efficiënte manier en de foto-ervaring in de winkel naar een hoger niveau te tillen om consumenten direct het plezier van alledaagse momenten te bezorgen.”

Kodak Moments LittlePix biedt onmiddellijke beschikbaarheid zonder minimale bestelhoeveelheid, en afbeeldingen kunnen rechtstreeks vanaf een smartphone worden afgedrukt.

OVER TIPA

TIPA Members and Activities 2021 werd georganiseerd ter gelegenheid van het 30-jarig jubileum van TIPA, een internationale organisatie met gevormd door magazines en websites van over de hele wereld. De gevarieerde groep bestrijkt alle aspecten van fotografische activiteiten en bedient zowel amateur- en professionele fotografen met tijdschriften die gewijd zijn aan handels-, marketing- en branchenieuws. Met mediakanalen, waaronder tijdschriften, websites, nieuws van vakbeurzen en sociale media, bereiken TIPA-leden een mondiaal publiek in Azië, Australië, Europa en Noord- en Zuid-Amerika.

OVER KODAK MOMENTS

Kodak Moments is een vooraanstaande wereldwijde leverancier van fotoproducten en -diensten aan retailers, consumenten en amusementsbedrijven. We inspireren consumenten om hun herinneringen tot leven te brengen door innovatieve, hoogwaardige fotoproducten en ervaringen te leveren die ze echt zinvol vinden. Met meer dan 100.000 consumentencontactpunten in 30 landen wereldwijd, is het onze missie om het merk te zijn dat consumenten kiezen om de herinneringen van hun leven te vieren en te bewaren, van grote evenementen tot betekenisvolle momenten van alledag.

© 2022 Kodak Moments Division, Kodak Alaris Inc. het Kodak-handelsmerk en de huisstijl worden gebruikt onder licentie van Eastman Kodak Company.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Emma Gielata 

Account Director 

Kodakmoments@matternow.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr