14:00 uur 10-05-2022

eLstar Dynamics opent inktproductiefaciliteit in Eindhoven, Nederland, voor het op de markt brengen van smart adaptief glas

eLstar Dynamics voert fabricageproductie op voor geavanceerd dimbaar glas geoptimaliseerd voor de architectuur- en automobielindustrie

SAN JOSE, Californië.–(BUSINESS WIRE)– Vanaf Wireless Week maakteLstar Dynamics, een toonaangevend ontwikkelaar van smart adaptief glas, de opening bekend van haar eerste inktproductiefaciliteit gevestigd in Eindhoven, Nederland. Deze nieuwe faciliteit vertegenwoordigt de eerste fase van uitbreiding voor inktproductie, met een capaciteit voor het produceren van voldoende inkt voor 300.000 m2 – 400.000 m2 smart glas. De nieuwe faciliteit zal worden gebruikt voor het opschalen van het fabricageproces van hun “solar-control”-inkten voor energiebesparende dimbare ruiten, bovenlichten en automobieltoepassingen. De unieke smartglastechnologie van eLstar Dynamics biedt ongeëvenaarde controle van zonneschittering en zonnewarmte.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220510005009/nl/

eLstar Dynamics Opens Ink Production Facility in Eindhoven, Netherlands (Photo: Business Wire)

eLstar Dynamics Opens Ink Production Facility in Eindhoven, Netherlands (Photo: Business Wire)

“We hebben de afgelopen jaren een enorme vooruitgang geboekt met onze schakelbare glastechnologie, die hoge optische helderheid, lage verstoring en een superieur optisch bereik biedt,” aldus Anthony Slack, CEO van eLstar Dynamics. “We zijn er zeer enthousiast over dat wij deze nieuwe faciliteit kunnen openen in het high-techcentrum van Eindhoven en kijken ernaar uit om onze productie op te schalen in afwachting van de groeiende vraag naar dimbare energiebesparende ramen.”

De slimme adaptieve glastechnologie van eLStar Dynamics biedt superieur gecontroleerd en duurzaam visueel comfort. Met jaren van research en testen heeft het bedrijf een kosteneffectieve oplossing ontwikkeld die optisch superieur is in zowel het zichtbare als het bijna-infrarood (NIR)-spectrum en kan worden geproduceerd en aangepast in elke voorstelbare kleur.

Bezoek deze week voor meer informatie, eLstar Dynamics bij #WirelessWeek2022, stand 839, in San Jose, Californië, of bezoek www.elstar-dynamics.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Anthony Slack

CEO

eLstar Dynamics

E-mail: anthony.slack@elstar-dynamics.com
Mobiel: +31 40 7470123

Check out our twitter: @NewsNovumpr