14:00 uur 10-05-2022

  eLstar Dynamics ontwikkelt nieuw smart-glasserieontwerp dat superieure helderheid biedt met minimale optische vervorming

  eLstar Dynamics presenteert nieuw ontwerp bij Wireless Week van 10-12 mei 2022 in San Jose, Californië

SAN JOSE, Californië–(BUSINESS WIRE)– Gedurende Wireless Week 2022 maakteLstar Dynamics, een toonaangevend ontwikkelaar van smart adaptief glas, de ontwikkeling bekend van een nieuw serieontwerp met gebruikmaking van een elektroforetische lichtmodulator (ELM) om de hoogst mogelijke glashelderheid te bereiken. Het nieuwe ontwerp van eLstar Dynamics, “Purity” genaamd, minimaliseert verkleuring, wazigheid en diffractie, waardoor weinig vervorming en kristalhelder glas voor ramen wordt verkregen. Bovendien kan naast het verbeteren van de helderheid van het glas, het adaptieve glas van eLstar Dynamics worden geproduceerd in elke voorstelbare kleur. Tevens biedt het aanzienlijke energiebesparingen door het regelen van de hoeveelheid zonne-energie die een gebouw binnenkomt, waarbij ramen worden gecreëerd die helder, energie-efficiënt en comfortabel zijn. eLstar Dynamics zal Purity demonstreren tijdens de #WirelessWeek2022 van 10 tot 12 mei in San Jose, Californië, op stand 839.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220510005007/nl/

eLstar Dynamics' nieuwe “Purity design” behaalt de grootste helderheid voor zijn adaptieve glas, gebruikmakend van een “Electrophoretic Light Modulator (ELM) (Afbeelding: Business Wire)

eLstar Dynamics’ nieuwe “Purity design” behaalt de grootste helderheid voor zijn adaptieve glas, gebruikmakend van een “Electrophoretic Light Modulator (ELM) (Afbeelding: Business Wire)

“Alle smartglastechnologie lijdt aan een of ander zichtbaar effect,” aldus Anthony Slack, CEO van eLstar Dynamics. “Met ons nieuwe geavanceerde Purity-ontwerp kunnen we een eventuele vervorming reduceren en minimaliseren, waarbij een helder smart glas wordt geboden voor comfortabele, energie-efficiënte ruimtes.”

Het nieuwe Purity-ontwerp past de laatste ontwikkelingen toe op het gebied van lichtmodulering door nieuwe ontwerpen en aansturingsmethodes. Hierdoor verbetert de effectiviteit en efficiëntie van de ELM-module Tegelijkertijd minimaliseert Purity optische vervormingen zonder verlies in het optische bereik.

Bezoek deze week voor meer informatie eLstar Dynamics op stand 839 bij #WirelessWeek2022 in San Jose, Californië, of bezoek www.elstar-dynamics.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Anthony Slack

CEO

eLstar Dynamics

E-mail: anthony.slack@elstar-dynamics.com
Mobiel: +31 40 7470123

Check out our twitter: @NewsNovumpr