20:16 uur 28-04-2022

Q4 Inc. kondigt deelname aan komende beleggersevenementen aan

TORONTO–(BUSINESS WIRE)– Q4 Inc. (TSX: QFOR), een toonaangevend communicatieplatform voor kapitaalmarkten, is verheugd zijn deelname aan de volgende aankomende beleggersconferenties in mei aan te kondigen:

Credit Suisse eXtreme Ideas-conferentie:

Q4 zal deelnemen aan de virtuele Credit Suisse Annual eXtreme Ideas-conferentie op 5 mei 2022. Het evenement zal bestaan uit virtuele individuele beleggersbijeenkomsten. U kunt een vergadering aanvragen tijdens dit evenement via de registratielink van het evenment.

CIBC Technology & Innovation Conference 10.0:

Q4 Inc. zal op 25 en 26 mei persoonlijk deelnemen aan de CIBC Technology & Innovation Conference in Toronto. Naast het organiseren van individuele beleggersbijeenkomsten, zal Darrell Heaps, Chief Executive Officer, een presentatie geven op de conferentie op 25 mei om 13:40 uur ET. Na het evenement zal een kopie van de presentatie op de beleggerswebsite van Q4 te vinden zijn op https://investors.q4inc.com/.

Over Q4 Inc.

Q4 Inc. (TSX: QFOR) is een toonaangevend communicatieplatform voor kapitaalmarkten dat de manier transformeert waarop beursgenoteerde bedrijven, beleggers en investeringsbanken beslissingen nemen om elkaar efficiënt te ontdekken en met elkaar te communiceren en in contact te komen. Het end-to-end technologieplatform van Q4 vergemakkelijkt interacties op de kapitaalmarkten via zijn IR-websiteproducten, oplossingen voor virtuele evenementen, kapitaalmarkten-CRM, aandeelhouders- en marktanalysetools. Het bedrijf is een vertrouwde partner voor meer dan 2.650 openbare bedrijven wereldwijd, waaronder veel van de meest gerespecteerde merken ter wereld. Q4 is gevestigd in Toronto, met kantoren in New York en Londen. Meer informatie op q4inc.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Beleggersrelaties:

Sara Pearson, ir@q4inc.com

Mediavragen:

Karen Greene, media@q4inc.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr