08:33 uur 19-04-2022

Q4 Inc. kondigt CFO-transitie aan

TORONTO–(BUSINESS WIRE)– Q4 Inc. (TSX: QFOR), een toonaangevend communicatieplatform voor de kapitaalmarkten, heeft vandaag aangekondigd dat CFO Ryan Levenberg op 31 mei 2022 zijn functie neerlegt. Het bedrijf is dank verschuldigd aan dhr. Levenberg voor meer dan 7 jaar leiderschap, dat financieringen, overnames en de recente IPO van het bedrijf omvatte.

Q4 is verheugd verder aan te kondigen dat Donna de Winter, Chief Operating Officer bij Q4 sinds januari 2019, met meer dan 20 jaar financieel leiderschap in de technologiesector, de rol van interim Chief Financial Officer op zich zal nemen. Voordat ze bij Q4 kwam, was mw. de Winter CFO van Vision Critical (nu Alida) en CFO van Varicent, waar ze leidinggaf aan de verkoop van het bedrijf aan IBM. Daarnaast is mw. de Winter bestuurslid van Tealbook, een in Toronto gevestigd technologiebedrijf.

“Ryan is een onvermoeibare partner geweest tijdens de ongelooflijke groei en transformatie die Q4 de afgelopen 7 jaar heeft doorgemaakt, met als hoogtepunt onze IPO,” aldus CEO en oprichter Darrell Heaps. “We danken Ryan voor zijn belangrijke bijdragen en wensen hem het allerbeste. We kijken ernaar uit om te profiteren van Donna’s uitgebreide ervaring als financieel leider van zowel particuliere als beursgenoteerde bedrijven, terwijl we onze missie nastreven om het grootste communicatieplatform voor kapitaalmarkten ter wereld te worden.”

Over Q4 Inc.

Q4 Inc. (TSX: QFOR) is een toonaangevend communicatieplatform voor de kapitaalmarkten dat de manier verandert waarop beursgenoteerde bedrijven, beleggers en investeringsbanken beslissingen nemen om elkaar efficiënt te ontdekken en met elkaar te communiceren en in contact te komen. Het end-to-end technologieplatform van Q4 faciliteert interacties tussen de kapitaalmarkten via zijn IR-websiteproducten, virtuele evenementenoplossingen, kapitaalmarkten-CRM, aandeelhouders- en marktanalysetools. Het bedrijf is een vertrouwde partner voor meer dan 2.650 beursgenoteerde bedrijven wereldwijd, waaronder veel van de meest gerespecteerde merken ter wereld. Q4 is gevestigd in Toronto, met kantoren in New York en Londen. Meer informatie op q4inc.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Beleggersrelaties:

Sara Pearson, ir@q4inc.com

Mediavragen:

Karen Greene, media@q4inc.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr