03:59 uur 14-04-2022

Q4 Inc. rapporteert resultaten eerste kwartaal 2022 op 4 mei

TORONTO–(BUSINESS WIRE)– Q4 Inc. (TSX: QFOR), een toonaangevend communicatieplatform voor kapitaalmarkten is van plan zijn resultaten over het eerste kwartaal van 2022 bekend te maken op woensdag 4 mei 2022, voordat de markt opengaat. In samenhang met deze release zal het bedrijf die dag om 9:30 uur ET onder leiding van CEO Darrell Heaps een videowebcast houden op het Q4 Virtual Events Platform.

Deelnemers kunnen zich vooraf registreren of de webcast live bekijken op https://events.q4inc.com/attendee/251269858. Aanvullend materiaal is minimaal een kwartier voor aanvang van het evenement beschikbaar. Een herhaling van de webcast zal kort na afloop van het evenement beschikbaar zijn op investors.q4inc.com.

Vragen van het publiek zullen in realtime worden beantwoord via het Q4-platform. Beleggers kunnen hun vragen ook vooraf stellen aan ir@q4inc.com of via onze IR-website. We zullen ons best doen om uw vragen te beantwoorden, hetzij via de webcast, als de tijd het toelaat, of kort daarna. We stellen uw interesse op prijs.

Over Q4 Inc.

Q4 Inc. (TSX: QFOR) is een toonaangevend communicatieplatform voor kapitaalmarkten dat de manier verandert waarop beursgenoteerde ondernemingen, beleggers en investeringsbanken beslissingen nemen. Dankzij het platform kunnen zij op efficiënte wijze elkaar ontdekken, communiceren en in contact komen. Het end-to-end technologieplatform van Q4 faciliteert interacties op de kapitaalmarkten via de IR-websiteproducten, oplossingen voor virtuele evenementen, een CRM-oplossing voor kapitaalmarkten en tools voor aandeelhouders- en marktanalyse. Het bedrijf is een vertrouwde partner voor meer dan 2.650 beursgenoteerde bedrijven wereldwijd, waaronder veel van de meest gerenommeerde merken ter wereld. Q4 is gevestigd in Toronto en heeft kantoren in New York en Londen. Ga voor meer informatie naar q4inc.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Beleggersvragen:

Sara Pearson, ir@q4inc.com

Mediavragen:

Karen Greene, media@q4inc.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr