03:27 uur 08-04-2022

Norsk Titanium AS sluit zich aan bij de OTCQB-venturemarkt

PLATTSBURGH, New York–(BUSINESS WIRE)– Norsk Titanium AS (Euronext: NTI, OTCQB: NORSF) is verheugd met de aankondiging dat zij goedkeuring hebben verkregen voor handelen op de OTCQB-markt en is gestart met handelen onder de ticker “NORSF”. Door zich aan te sluiten bij de OTCQB-markt vergroot het bedrijf de Noord-Amerikaanse aanwezigheid en betrokkenheid bij klanten en investeerders in de VS verder.

Norsk Titanium is een mondiaal leider in 3D-printen in metaal door hun Rapid Plasma Deposition® (RPD®)-technologie en productie op industriële schaal in de sterk gereguleerde commerciële lucht- en ruimtevaartindustrie. Met hoofdkantoor in Noorwegen betrad Norsk Titanium in 2021 de publieke markt door een notering op de Euronext Growth beurs.

“We vinden het spannend dat we gaan starten met handelen op de OTCQB-venturemarkt,” aldus Michael Canario, CEO van Norsk Titanium. “Dit is een natuurlijke progressie van onze visie om ons bestand van investeerders te verbreden en onze aanwezigheid in Noord-Amerika uit te breiden waar onze hypermoderne additieve productiefaciliteiten voor 640 metrische ton zijn gevestigd.”

“Norsk Titanium is gereed om een periode van aanzienlijke groei in te gaan, waarbij kostenefficiënte en waardetoevoegende 3D geprinte onderdelen aan een brede bereikbare markt worden aangeboden,” voegde Canario eraantoe. Met hun extra gefabriceerde RPD® onderdelen al in serie-productie voor de Boeing 787 Dreamliner ontwikkelt Norsk Titanium nu onderdelen voor de Airbus A350, de belangrijkste contractanten voor de Amerikaanse defensiemarkt en de industriële markt.

De OTCQB wordt geleid door de OTC Markets Group en is erkend door de Securities and Exchange Commission (SEC) als een gevestigde publieke markt die investeerders van gegevens voorziet die zij nodig hebben om effecten te analyseren, waarderen en verhandelen. Deel uitmaken van de OTC Markets Group zal helpen bij het diversifiëren van het aandeelhoudersbestand van Norsk Titanium met toename van de liquideit en merkzichtbaarheid, terwijl een hoog niveau van transparantie om investeerders te informeren en te contracteren wordt gehandhaafd.

Meer informatie over OTCQB-vereisten en normen zijn te vinden op op:

https://www.otcmarkets.com/corporate-services/get-started/otcqb.

OVER NORSK TITANIUM

Norsk Titanium is een wereldwijd leider in 3D-printen van metaal, die de toekomst van de metaalverwerking innoveert door een paradigmaverschuiving mogelijk te maken naar een schoon en duurzaam verwerkingsproces. Met hun eigen Rapid Plasma Deposition® (RPD®)-technologie en 700 MT productiecapaciteit biedt Norsk Titanium kostenefficiënte 3D-printing van waardetoegevoegde metalen delen voor een brede bereikbare markt. De RPD®-technologie gebruikt significant minder grondstof, energie en tijd dan traditionele energie-intensieve vormmethoden, waarmee klanten de gelegenheid krijgen hun inputkosten, logistiek en milieu-impact beter te beheersen. RPD® geprinte onderdelen vliegen al op de commerciële vliegtuigen en Norsk Titanium heeft aanzienlijke aantrekkingskracht verworven bij grote defensie- en industriële klanten.

www.norsktitanium.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ashar Ashary

VP Finance

ashar.ashary@norsktitanium.com
+1 (518) 556-8966

Check out our twitter: @NewsNovumpr