04:26 uur 22-03-2022

Q4 Inc. lanceert evenementenreeks ‘Q4 Connect’

CEO en CTO van Q4 bespreken ‘Het platform bouwen om de kapitaalmarkten te verbinden’

TORONTO–(BUSINESS WIRE)– Q4 Inc. (TSX: QFOR), een toonaangevend communicatieplatform voor de kapitaalmarkten, heeft de lancering aangekondigd van ‘Q4 Connect’, een evenementenreeks die zal beginnen met een virtuele openhaardchat op het Q4 Virtual Events-platform. De Connect-evenementenreeks biedt deelnemers op de kapitaalmarkten de mogelijkheid om actuele ontwikkelingen zoals ESG te bespreken, best practices te delen, transformatieve technologie te verkennen en nog veel meer.

Voor zijn inaugurele openhaardchat wordt de CEO van Q4, Darrell Heaps, vergezeld door Warren Faleiro, CTO van Q4, om te praten over het verstoren van de manier waarop de kapitaalmarkten met elkaar in verbinding staan. Darrell en Warren zullen het hebben over de manier waarop Q4 een modern, schaalbaar, betrouwbaar en veilig platform voor beleggersrelaties – de verkoopzijde en de koopzijde – opbouwt, van een speciaal gebouwd virtueel evenementenplatform voor beleggersrelaties en de kapitaalmarkten, tot geaggregeerde gegevens en analyses die worden verzameld in het digitale IR-landschap. Deze evenementen worden vooraf opgenomen en vanaf 12 april uitgezonden op de IR-website van Q4 voor toekomstig gebruik op aanvraag.

“We zijn verheugd om het eerste gesprek te starten in een reeks informele discussies over onderwerpen en thema’s die zeer relevant zijn voor onze investeerders,” aldus Darrell Heaps, CEO van Q4. “Meer in het algemeen staat het concept van verbinding volgens ons centraal voor de kapitaalmarkten; van het samenbrengen van de juiste beleggers met de juiste investeringsmogelijkheden, tot het verbinden van data en inzichten die ontdekking en betrokkenheid stimuleren. In ons streven om beleggers aan te trekken en met hen die meer willen weten over Q4 in contact te komen, zijn we van mening dat dit een unieke benadering is voor de bevordering van de verdere ontdekking van ons verhaal, ons team, onze perspectieven en onze prioriteiten en hiermee in contact te komen.”

Over Q4 Inc.

Q4 Inc. (TSX: QFOR) is een toonaangevend communicatieplatform voor de kapitaalmarkten dat de manier verandert waarop beursgenoteerde bedrijven, beleggers en investeringsbanken beslissingen nemen om elkaar efficiënt te ontdekken en met elkaar te communiceren en met elkaar in contact. Het end-to-end technologieplatform voor het vierde kwartaal faciliteert interacties tussen de kapitaalmarkten via zijn IR-websiteproducten, virtuele evenementenoplossingen, kapitaalmarkten-CRM, aandeelhouders- en marktanalysetools. Het bedrijf is een vertrouwde partner voor meer dan 2.650 beursgenoteerde bedrijven wereldwijd, waaronder veel van de meest gerespecteerde merken ter wereld. Q4 is gevestigd in Toronto, met kantoren in New York en Londen. Lees meer op q4inc.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Beleggersrelaties:

Sara Pearson, ir@q4inc.com

Mediavragen:

Karen Greene, media@q4inc.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr