03:47 uur 18-03-2022

MapleStory kondigt update aan van Double Trouble Superstars met het toevoegen van de creatie van het karakter Yeti x Pink Bean World

De nieuwe update brengt nieuwe content, waaronder zich aansluiten bij de voorjaars Singles’ of Couples’ Army met aanzienlijke verbeteringen voor gameclients, nieuwe missies en rewards bij events!

LOS ANGELES–(BUSINESS WIRE)– MapleStory, het populaire gratis te spelen wereldwijde MMORPG van Nexon, heeft vandaag bekendgemaakt dat de meest recente update Double Trouble Superstars nu live is. De update voegt items toe bij de karaktercreatie van Yeti en Pink Bean World, die de game ook een stimulans geven met speciale events, de Singles’ en Couples’ Army, naast het verdienen van belangrijke rewards! Deze update brengt ook de langverwachte 64-bit-client naar Nexon’s Launcher; Maplers merken vast de verbeterde game-clientprestaties op.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220317005420/nl/

MapleStory (Graphic: Business Wire)

MapleStory (Graphic: Business Wire)

Een van de events waar het meest naar is uitgekeken komt naar MapleStory; Yeti x Pink Bean World. Spelers kunnen 1 Yeti- en 1 Pink Bean-karakter in de specifieke wereld creëren en een vaardigheid krijgen die stimulansen toekent, zoals 50% meer EXP en 30% meer schade aan alle monsters. Deze stimulansen zijn niet de enige rewards voor deelname! Door in de verschillende events zoals het Monster Punch King Event en het Step Up Event te duiken, verdienen spelers fascinerende rewards als Mega Character Burninator, groeidrankjes, Pink Bean-/Yeti-titels, Damage Skins met het thema Pink Bean/Yeti, en een plaats in de rangorde van het Monster Punch King Event om Maple Points-rewards te krijgen.

Hoewel de spelers niet hoeven te kiezen tussen Yeti en Pink Bean, moeten zij wel kiezen tussen Singles’ Army en Couples’ Army. De legers strijden tegen elkaar om het grootste standbeeld te bouwen en elke speler kiest een kant om het standbeeld te helpen bouwen door het materiaal Spring Energy, te doneren, dat verkregen kan worden door monsters te doden of harten die omlaagregenen op plattegronden van belangrijke steden te pakken tijdens Solo- en Couple-tijd. Verscheidene in-game-items zoals Invincible Singles’ Army OF Loving Couples’ Army-itemset, Singles’ Army OF Couples’ Army Damage Skin, en Singles’ Army OF Couples’ Army Statue Chair worden aan de leden van de legers toegekend op basis van de status van voltooiing van de standbeelden.

Het slotevent is het event waar de spelers naar uitkijken om de groei van hun karakters te stimuleren. Daarnaast kunnen spelers de Hasty Hunting Box verkrijgen door dagelijks spoedmissies te voltooien. Naast de verschillende rewards in de box maakt het gewoonweg openen van een box het spelers mogelijk om sneller jagen te ervaren met Haste Boosters.

Als laatste, maar zeker niet minder belangrijk, biedt MapleStory een set speciale rewards voor Maplers die van 25 maart tot 29 april op GeForce NOW-cloudgamingservice spelen. Als dank voor het spelen op Nvidia’s cloudgamingservice krijgen Maplers met level 30 die inloggen op MapleStory via GeForce Now een specifieke “GeForce Now”-zoektocht die spelers een Lil Boo Pet toekent, plus een GFN-eventbox die 24 uur na het verwerven kan worden geopend.

Deze update geeft de gameclient ook een belangrijke vernieuwing door een update naar 64-bit wanneer deze wordt opgestart vanuit de Nexon Launcher. (MapleStory-spelers op Steam kunnen de 64-bit client verwachten in een komende release.) Double Trouble Superstars laat spelers een betere MapleStory ervaren dan ooit tevoren!

Assets: HIER

Social media: Twitch / Facebook / Twitter / YouTube / Website

Over MapleStory https://maplestory.nexon.net

MapleStory is een van de grootste en meest actieve gratis te spelen, side-scrolling MMORPG’s met alleen al meer dan 13 miljoen geregistreerde spelers van zijn wereldwijde services op een totaal van zeven MapleStory–services over de hele wereld. De game werd in mei 2005 voor het eerst uitgebracht in Noord-Amerika en blijft sinds de lancering meer dan 16 jaar geleden groeien en zich ontwikkelen, samen met de enthousiaste community. Er zijn tot nu toe meer dan 274 miljoen karakters gecreëerd, waardoor MapleStory het 4e land met de meeste inwoners ter wereld zou worden.

Over Nexon America Inc. https://www.nexon.com/

Nexon America Inc. is opgericht in 2005 en levert uitstekende gratis te spelen online game-expertise en live game-ondersteuning, waarbij het gebruik maakt van de sterke punten van NEXON Co., Ltd. (‘Nexon’) en deze toepast voor een uniek westers publiek. Nexon America heeft al meer dan een decennium consequent iconische franchises zoals MapleStory en Mabinogi ondersteund, die doorgaan met het breken van records en boeien van spelers. Met nieuwe projecten in het verschiet, handhaaft Nexon America de baanbrekende en innovatieve geest van het moederbedrijf, door gebruik te maken van de benadering dat de speler op de eerste plek komt, terwijl het de best mogelijke gameplay-ervaringen voor de westerse markt ontwerpt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Brian Klotz

Nexon America

pr@nexon.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr