19:56 uur 04-08-2021

Langverwachte mobiele RPG KonoSuba: Fantastic Days wordt gelanceerd op 19 augustus

Pre-registreer nu op Android

LOS ANGELES–(BUSINESS WIRE)– Vandaag heeft de toonaangevende game-uitgever Nexon aangekondigd dat de gratis te spelen mobiele RPG KonoSuba: Fantastic Days op 19 augustus wereldwijd wordt gelanceerd met een online Showcase-evenement. Het is al een enorm succes in Japan. Fans van de rest van de wereld kijken reikhalzend uit naar de nieuwe release nadat de personageverzameling RPG vorige maand een miljoen pre-registraties bereikte.

Fans kunnen zich vandaag nog pre-registreren op konosuba.nexon.com en deelnemen aan een tijdelijke weggeefactie. Deelnemers maken kans op Razer Hammerhead True Wireless-oordopjes en Megumin- of Aqua-figuurtjes. De winnaars worden bekend gemaakt op het officiële twitteraccount van KonoSuba: Fantastic Days @playkonosuba.

Gebaseerd op de populaire comedy-animeserie die wordt uitgezonden op Crunchyroll en HBO Max, richt KonoSuba: Fantastic Days zich op een middelbare scholier die is gereïncarneerd in een fantasiewereld, waar hij wordt vergezeld door een nutteloze godin, een explosiefanaat en een losgeslagen kruisvaarder om de gemene Devil King te bestrijden. In navolging van de originele verhaallijn zijn personages uit de luchtige roman te zien, evenals nieuwe exclusieve personages die exclusief voor de game zijn gemaakt. Elk personage wordt ingesproken door de originele Japanse stemacteurs van de anime, waaronder Jun Fukushima, Sora Amamiya, Rie Takahashi en Ai Kayano.

KonoSuba: Fantastic Days wordt uitgegeven door Nexon in samenwerking met KonoSuba-uitgever Kadokawa en ontwikkeld door Sumzap. Deze opwindende nieuwe anime-RPG arriveert wereldwijd op iOS- en Android-apparaten en is in zeven talen beschikbaar.

Nexon America viert de wereldwijde release van KonoSuba: Fantastic Days met een online lanceringsshowcase op 19 augustus op het YouTube-kanaal van Nexon Mobile Games. Het showcase-evenement bevat populaire anime-internetpersoonlijkheden, exclusieve inhoud, tips voor nieuwe spelers en meer. Blijf onze sociale kanalen in de gaten houden voor meer informatie over de online showcase omdat deze hier wordt aangekondigd.

Om op de hoogte te blijven over KonoSuba: Fantastic Days, bezoekt u de officiële website en vergeet niet @playkonosuba op Instagram en Twitter te volgen voor het laatste nieuws!

Social media: Twitch / Twitter / Instagram / Discord / Facebook

Over KonoSuba: Fantastic Days konosuba.nexon.com
Gebaseerd op de populaire anime-serie “KonoSuba: God’s Blessing on this Wonderful World!”, KonoSuba: Fantastic Days is een gratis te spelen personageverzameling RPG voor iOS en Android. Met fan-favoriete personages, waaronder Kazuma Satou, Aqua, Megumin en Darkness, volgt de game de verhaallijn van de originele roman en bevat maatwerk personages die exclusief voor de game zijn gemaakt. Vorig jaar zag de Japanse release van KonoSuba: Fantastic Days een groot succes, met erkenning van spelers en lof van de KonoSuba-fans.

Over Nexon America Inc. https://www.nexon.com/
Nexon America Inc. is opgericht in 2005 en levert uitstekende gratis te spelen online game-expertise en live game-ondersteuning, waarbij het gebruik maakt van de sterke punten van NEXON Co., Ltd. (‘Nexon’) en deze toepast voor een uniek westers publiek. Nexon America heeft al meer dan een decennium consequent iconische franchises zoals MapleStory en Mabinogi ondersteund. Deze hebben records gebroken en spelers geboeid. Met nieuwe projecten in het verschiet, handhaaft Nexon America de baanbrekende en innovatieve geest van het moederbedrijf, door gebruik te maken van de benadering dat de speler op de eerste plek komt, terwijl het de best mogelijke gameplay-ervaringen voor de westerse markt ontwerpt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Brian Klotz

Nexon America

pr@nexon.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr