22:48 uur 04-03-2022

DXC gaat Rusland verlaten; donaties van werknemers gematcht tegen 200%

ASHBURN, Va.–(BUSINESS WIRE)– DXC Technology veroordeelt de ongerechtvaardigde agressie van de Russische regering die leidt tot de dood, verwonding en ontheemding van onschuldige burgers in Oekraïne. DXC staat achter elke persoon, elk bedrijf en elke regering over de hele wereld die oproept om onmiddellijk een einde te maken aan deze niet-uitgelokte aanval op Oekraïne.

Op dit moment is onze eerste prioriteit de zorg voor onze collega’s in de regio. Ons toegewijde DXC-team werkt 24 uur per dag om onze collega’s en hun families onderdak, financiële hulp, gezondheidszorg en verhuisondersteuning te bieden.

Op basis van de agressie van de Russische regering doen we geen zaken meer in Rusland en hebben we ons ertoe verbonden deze markt te verlaten. We hebben ongeveer 4.000 collega’s in Rusland en ondersteunen hen in deze tijd van nood. We blijven de strikte naleving van alle toepasselijke sancties tegen Rusland ondersteunen en handhaven.

In lijn met onze ‘People-first’-strategie, matcht DXC de donaties van werknemers aan de humanitaire inspanningen van het Rode Kruis tegen 200%, die directe financiële steun aan onze getroffen collega’s omvatten. We zorgen voor al onze mensen, ongeacht hun nationaliteit of land van herkomst.

We zullen de situatie blijven beoordelen en de vereiste maatregelen nemen door gebruik te maken van de kracht van ons wereldwijde team om de impact op onze DXC-collega’s en klanten te minimaliseren.

Over DXC Technology

DXC Technology (NYSE: DXC) helpt internationale bedrijven om hun bedrijfskritische systemen en activiteiten uit te voeren, terwijl ze IT moderniseren, data-architecturen optimaliseren en veiligheid en schaalbaarheid garanderen in publieke, private en hybride clouds. ‘s Werelds grootste bedrijven en organisaties in de publieke sector vertrouwen op DXC voor het implementeren van services in de Enterprise Technology Stack om nieuwe prestatieniveaus, concurrentievermogen en klantervaring te stimuleren. Lees meer over hoe we uitmuntendheid leveren aan onze klanten en collega’s op DXC.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media

Sean B. Pasternak
Corporate Media Relations

1-647-975-7326

Sean.Pasternak@DXC.com

John Sweeney, CFA
Vice President, Investor Relations

+1-980-315-3665

John.Sweeney@DXC.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr