12:53 uur 01-03-2022

ProAmpac ontvangt hoogste BRCGS AA+ accreditatie voor zijn faciliteit in Donegal, Ierland

DONEGAL, Ierland–(BUSINESS WIRE)– ProAmpac, een wereldmarktleider op het gebied van flexibele verpakkingsmaterialen, kondigde vandaag aan dat zijn faciliteit in Donegal, Ierland, de Brand Reputation Compliance Global Standard (BRCGS)-accreditatie heeft ontvangen, die blijk geeft van ProAmpac’s naleving van gestelde normen op het gebied van gevaren- en risicobeheer, hygiëne, productveiligheid en kwaliteit.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220228005659/nl/

Brand Reputation Compliance Global Standard (Photo: Business Wire)

Brand Reputation Compliance Global Standard (Photo: Business Wire)

De BRCGS is als eerste erkend door de Global Food Safety Initiative (GFSI). Door productielocaties te assisteren bij het leveren van producten die gegarandeerd van goede kwaliteit, conform wettelijke voorschriften en authentiek zijn, is de norm de industriële maatstaf geworden voor producenten van alle verpakkingstoepassingen.

Volgens John McDermott, Operations Director van ProAmpac Donegal: “De toegevoegde waarde van deze accreditatie voor ProAmpac wordt herkend en gewaardeerd door onze klanten, en geeft hen het vertrouwen dat kwaliteits- en veiligheidssystemen elke dag aanwezig zijn op onze locatie.”

ProAmpac kreeg de hoogste AA+ rating tijdens een onaangekondigde audit van de locatie in Donegal. Ze zijn het eerste verpakkingsbedrijf in Ierland dat de AA+ rating heeft verworven. Om de AA+ rating te behalen, moet worden voldaan aan een reeks wereldwijde normen voor verpakkingsmaterialen onder Packaging Standards Issue 6, opgesteld door het BRCGS-bestuursorgaan, wat ter plaatse wordt gecontroleerd door een auditor tijdens een bezoek aan de locatie.

Gavin Toner, QA Manager van ProAmpac Donegal zei: “We nemen de BRCGS-accreditatie zeer serieus. Onze medewerkers worden opgeleid met de accreditatie in het achterhoofd. We splitsen elke norm uit binnen de richtlijnen, wijzen ze toe aan de juiste afdelingsmanager en bepalen dagelijks de verwachtingen voor elk teamlid, zodat we klaar zijn voor elke auditsituatie, of het nu gaat om onze eigen interne audits of externe audits van BRCGS.”

ProAmpac is trots op de systemen en controles die ze hebben ingevoerd en heeft een gestructureerde aanpak waaraan elke dag wordt voldaan op basis van de BRCGS-normen. “Het was een geweldige teamprestatie, onder leiding van Peter Collum, Quality Engineer bij ProAmpac, die het hele jaar door de faciliteit op conformiteit heeft bewaakt”, aldus Toner.

ProAmpac, opgericht in 2015, is uitgegroeid tot 49 vestigingen wereldwijd, met meer dan 6000 medewerkers die aan meer dan 5000 klanten in 90 landen leveren. De groei van het bedrijf ging vergezeld van een toenemend aantal erkenningen en certificeringen van meerdere wereldwijde autoriteiten, zoals de International Organization for Standardization (ISO); GFSI’s, SQF en BRC-voedselcertificeringen en andere organisaties. De volledige lijst met kwaliteitscertificeringen is te vinden op de ProAmpac-website.

Over ProAmpac

ProAmpac is een toonaangevend wereldwijd bedrijf voor flexibele verpakkingen met een uitgebreid productaanbod, creatieve verpakkingsoplossingen, toonaangevende klantenservice en bekroonde innovatie voor een diverse wereldwijde markt. De benadering van duurzaamheid van ProAmpac – ProActive Sustainability® – biedt innovatieve duurzame flexibele verpakkingsproducten om onze klanten te helpen hun duurzaamheidsdoelen te bereiken. We laten ons in ons werk leiden door vijf kernwaarden die de basis vormen voor ons succes: Integriteit, intensiteit, innovatie, betrokkenheid en impact. Het in Cincinnati gevestigde ProAmpac is eigendom van Pritzker Private Capital, samen met het management en mede-investeerders. Ga voor meer informatie naar ProAmpac.com of neem contact op via Media@ProAmpac.com.

Over Pritzker Private Capital

Pritzker Private Capital werkt samen met middelgrote bedrijven die in Noord-Amerika gevestigd zijn en een leidende positie hebben op het gebied van vervaardigde producten, dienstverlening en de gezondheidszorg. De gedifferentieerde kapitaalbasis voor de lange termijn van het bedrijf zorgt voor efficiënte besluitvorming, brede flexibiliteit met transactiestructuur en investeringshorizon, en afstemming met alle belanghebbenden. Pritzker Private Capital bouwt bedrijven voor de lange termijn en is een ideale partner voor ondernemers- en familiebedrijven. Pritzker Private Capital is ondertekenaar van de Principes voor verantwoord beleggen (Principles for Responsible Investment, PRI) van de Verenigde Naties. Ga meer informatie naar PPCPartners.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Molly Speer

Director, Corporate Communications

Media@ProAmpac.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr