18:49 uur 14-02-2023

ProAmpac ontvangt hoogste BRCGS AA+-accreditatie op zijn locatie in Elsham, VK

ELSHAM, Engeland–(BUSINESS WIRE)– ProAmpac, een wereldleider in flexibele verpakkingen, kondigde vandaag aan dat zijn vestiging in Elsham, VK, de Brand Reputation through Compliance Global Standard (BRCGS)-accreditatie heeft ontvangen, het hoogst mogelijke niveau dat wordt toegekend aan bedrijven die aantonen dat ze voldoen aan de eisen op het gebied van gevaren- en risicobeheer, hygiëne, productveiligheid en kwaliteit.

De BRCGS is de eerste die wordt erkend door het Global Food Safety Initiative (GFSI). Door productielocaties te helpen bij het leveren van producten die verzekerd zijn van kwaliteit en die wettelijk conform en authentiek zijn, is de norm de industriestandaard geworden voor producenten van alle verpakkingstoepassingen.

ProAmpac ontving de hoogste AA+-classificatie tijdens een onaangekondigde audit van de locatie in Elsham.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Molly Speer

Director, Corporate Communications

Media@ProAmpac.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr