04:09 uur 18-02-2022

Q4 Inc. organiseert openhaardchat met bestuursvoorzitter Colleen Johnston en bestuurslid Julie Silcock op Internationale Vrouwendag

Q4-bestuursleden delen perspectieven op stakeholdermanagement en de rol van de raad van bestuur

TORONTO–(BUSINESS WIRE)– Q4 Inc. (TSX: QFOR), een toonaangevend communicatieplatform voor de kapitaalmarkten, heeft aangekondigd dat het op 8 maart een virtuele openhaardchat zal organiseren met twee van zijn gewaardeerde bestuursleden, voorzitter Colleen Johnston en Julie Silcock, ter ere van Internationale Vrouwendag.

Gemodereerd door Darrell Heaps, CEO van Q4, zullen Colleen en Julie hun inzichten delen over de huidige dynamiek van kapitaalmarkten, met name in het licht van de verschuiving naar ‘stakeholderkapitalisme’, en hoe dit invloed heeft op hun rol als bestuursleden. De openhaardchat zal een live-evenement zijn dat wordt gehost op het Q4 Virtual Events Platform, van 13:00 uur tot 13:45 uur ET op dinsdag 8 maart en zal ook beschikbaar zijn voor antwoord op de Q4 Investor Website. Klik hier om u aan te melden voor dit evenement.

Q4 is er trots op een voortrekkersrol te spelen in termen van best practices op het gebied van bestuursdiversiteit. Volgens een recente studie uitgevoerd door Women Get on Board en irLabs, is Q4 een van een handvol nieuw beursgenoteerde bedrijven op de TSX met vrouwen in het bestuur. Uit het onderzoek, dat vorige week werd gepubliceerd, blijkt dat slechts 16% van de bestuurszetels voor nieuw genoteerde bedrijven op de TSX bezet zijn door vrouwen. Bovendien heeft slechts 5,5% van de nieuw genoteerde TSX-bedrijven een vrouw als voorzitter aangesteld.

Over Q4 Inc.

Q4 Inc. (TSX: QFOR) is een toonaangevend communicatieplatform voor de kapitaalmarkten dat de manier verandert waarop beursgenoteerde bedrijven, investeerders en investeringsbanken beslissingen nemen om elkaar efficiënt te leren kennen en met elkaar te communiceren en in contact te komen. Het end-to-end technologieplatform van Q4 faciliteert interacties tussen de kapitaalmarkten via zijn IR-websiteproducten, virtuele evenementenoplossingen, kapitaalmarkten-CRM, aandeelhouders- en marktanalysetools. Het bedrijf is een vertrouwde partner voor meer dan 2.600 beursgenoteerde bedrijven wereldwijd, waaronder veel van de meest gerespecteerde merken ter wereld. Q4 is gevestigd in Toronto, met kantoren in New York en Londen. Meer informatie op q4inc.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Beleggersrelaties:

Sara Pearson, ir@q4inc.com

Mediavragen:

Karen Greene, media@q4inc.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr