07:30 uur 17-02-2022

Tigo Energy brengt de kracht van energie-intelligentie naar zonne-energie-installateurs bij ENEX New Energy

Tigo sluit zich aan bij partner Soltec om Module Level Power Electronics (Module Level Power Electronics, MLPE) en monitoringoplossingen te presenteren op de vakbeurs in Polen.

MONTEVARCHI, Italië–(BUSINESS WIRE)– Tigo Energie, Inc., de wereldwijde leider van de zonne-industrie in Flex MLPE (Module Level Power Electronics), heeft vandaag aangekondigd dat het bedrijf aanwezig zal zijn op de komende ENEX New Energy in Kielce, Polen. De vertegenwoordigers van TIgo presenteren het portfolio van TS4 Flex MLPE-apparaten van het bedrijf, inclusief de TS4-AO-optimizer, die compatibel is met alle PV-modules tot 700 Wp; TS4-A-2F, de meest kosteneffectieve oplossing voor snelle uitschakeling voor PV-installaties op commerciële en utiliteitsschaal; en het Tigo Energy Intelligence (EI) softwareplatform, de krachtigste oplossing voor monitoring en beheer van zonne-energieparken.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220216005871/nl/

Tigo Energy will be attending ENEX New Energy in Kielce, Poland (Targi Kielce, Poland, Pavilion E, Booth 67) from Wednesday, February 23, to Thursday, February 24, 2022. (Photo: Business Wire)

Tigo Energy will be attending ENEX New Energy in Kielce, Poland (Targi Kielce, Poland, Pavilion E, Booth 67) from Wednesday, February 23, to Thursday, February 24, 2022. (Photo: Business Wire)

“We zijn verheugd dat Tigo ons dit jaar op onze stand op de ENEX-beurs zal vergezellen, en we kijken uit naar vele productieve klantbijeenkomsten samen”, zei Robert Borko, manager inkoopafdeling bij Soltec. “Dit gezamenlijke optreden op de beurs is het resultaat van een zeer productieve, jarenlange samenwerking waarin we een groot vertrouwen hebben opgebouwd bij onze klanten. Nu we de meer dan 15 jaar ervaring van Tigo rechtstreeks naar onze stand brengen, krijgen onze klanten de mogelijkheid om rechtstreeks met vertegenwoordigers van Tigo te spreken over de hoogwaardige optimalisators die Soltec biedt.”

“De markt voor zonne-energie in Polen bouwt momentum op onder de andere Europese PV-giganten, en Soltec levert een belangrijke bijdrage aan die trend”, zei Mirko Bindi, vice-president EMEA sales en MD Europe bij Tigo Energy. “We kijken ernaar uit om weer persoonlijk contact te maken met onze huidige klanten en om potentiële klanten kennis te laten maken met onze vele nieuwe producten. Onze gezamenlijke aanwezigheid met Soltec bij ENEX onderstreept de voordelen van samenwerking met geweldige partners. Het laat zien hoe installateurs van zonne-energie in Polen de krachtigste oplossing voor monitoring van zonneparken kunnen gebruiken om de O&M kosten te verlagen en prestaties te maximaliseren.”

Bezoek voor meer informatie over Tigo Flex MLPE-oplossingen en het Tigo Energy Intelligence-monitoringplatform Tigo Energy op ENEX New Energy (Targi Kielce, Polen, Pavilion E, stand 67) van woensdag 23 februari tot donderdag 24 februari 2022. Om vóór het evenement contact op te nemen met het Tigo-team, gebruik deze link.

Over Tigo Energy

Tigo Energy is de wereldwijde leider in Flex MLPE (Module Level Power Electronics) met innovatieve oplossingen die de productie van zonne-energie verhogen, de bedrijfskosten verlagen en de veiligheid van zonne-energiesystemen aanzienlijk verbeteren. Het Tigo TS4-platform maximaliseert het voordeel van zonne-energie en biedt klanten de meest schaalbare, veelzijdige en betrouwbare MLPE-oplossing die er is. Tigo werd in 2007 in Silicon Valley opgericht om de wereldwijde acceptatie van zonne-energie te versnellen. De Tigo-systemen zijn actief op zeven continenten en produceren dagelijks gigawattuur aan betrouwbare, schone, betaalbare en veilige zonne-energie. Met een wereldwijd team zet Tigo Energy zich in om de beste MLPE op aarde te maken, zodat meer mensen kunnen genieten van de voordelen van zonne-energie. U kunt ons online vinden op www.tigoenergy.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Gilberto Lembo

Europese marketingmanager bij Tigo Energy

marketing@tigoenergy.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr