20:21 uur 03-02-2022

Q4 Inc rapporteert resultaten vierde kwartaal 2021 op 2 maart

TORONTO–(BUSINESS WIRE)– Q4 Inc. (TSX: QFOR), een toonaangevend communicatieplatform voor de kapitaalmarkten, is van plan zijn resultaten over het vierde kwartaal van 2021 bekend te maken voordat de markt op woensdag 2 maart 2022 wordt geopend. In samenhang met deze publicatie zal het bedrijf om 08:30 uur EST op 2 maart 2022 een videowebcast houden op het Q4 Virtual Events Platform. Het evenement wordt georganiseerd door Darrell Heaps, Chief Executive Officer, en Ryan Levenberg, Chief Financial Officer.

Deelnemers kunnen zich vooraf registreren of de webcast live bekijken op https://events.q4inc.com/attendee/571173593. Aanvullend materiaal is minimaal een kwartier voor aanvang van het evenement beschikbaar. Een herhaling van de webcast zal kort na afloop van het evenement beschikbaar zijn op investors.q4inc.com.

Vragen van het publiek worden in realtime beantwoord via het Q4-platform. Beleggers kunnen hun vragen ook vooraf stellen aan ir@q4inc.com of via onze IR-website. We zullen ons best doen om uw vragen te beantwoorden, hetzij via de webcast, als de tijd het toelaat, of kort daarna. We stellen uw interesse op prijs.

Over Q4 Inc.

Q4 Inc. (TSX: QFOR) is een toonaangevend communicatieplatform voor de kapitaalmarkten dat de manier verandert waarop beursgenoteerde bedrijven, beleggers en investeringsbanken beslissingen nemen om elkaar te ontdekken en efficiënt met elkaar te communiceren en in contact te komen. Het end-to-end technologieplatform van Q4 faciliteert interacties tussen de kapitaalmarkten via zijn IR-websiteproducten, virtuele evenementenoplossingen, kapitaalmarkten-CRM, aandeelhouders- en marktanalysetools. Het bedrijf is een vertrouwde partner voor meer dan 2.600 beursgenoteerde bedrijven wereldwijd, waaronder veel van de meest gerespecteerde merken ter wereld. Q4 is gevestigd in Toronto, met kantoren in New York en Londen. Lees meer op q4inc.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Beleggersvragen: ir@q4inc.com

Mediavragen: media@q4inc.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr