16:56 uur 06-01-2022

Wereldwijde herlancering van print24.com

Nieuw design met extra functies en nog meer service!

RADEBEUL, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Unitedprint.com SE heeft kort voor het einde van 2021 met succes de wereldwijde herlancering van print24 afgerond en presenteert nu zijn topmerk in een volledig nieuw ontwerp met veel extra functies en nog meer service.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220103005268/nl/

print24 relaunched – new design with additional features and even more service! (Graphic: Business Wire)

print24 relaunched – new design with additional features and even more service! (Graphic: Business Wire)

Met de nieuwe print24 biedt Unitedprint.com SE zijn klanten een moderne en eigentijdse uitstraling met verbeterde helderheid, snellere prestaties, compatibiliteit met alle eindapparaten, eenvoudigere bruikbaarheid, uitgebreide productinformatie in 25 talen en verzending naar meer dan 150 landen wereldwijd.

Tegelijkertijd bood de herlancering een kans om het profiel van de belangrijkste merken te verbeteren en het wereldwijde klantenbestand een gemakkelijker manier te bieden om gebruik te maken van de diensten door de portals van de afgeleide merken Firstprint, Getprint, Printwhat, Unitedprint en DDK Print Big – die in de loop der jaren parallel met print24 zijn ontwikkeld – samen te voegen tot het nieuwe print24, waarmee alle bedrijfsoplossingen en -diensten onder één versterkt merk zijn verenigd.

De succesvolle herlancering van print24 markeert een nieuwe belangrijke mijlpaal in de bedrijfsontwikkeling van het volledig onafhankelijke Unitedprint.com SE dat onder zijn eigen zeggenschap staat, en legt daarmee de basis voor de verdere nationale, internationale en wereldwijde expansie van het bedrijf.

Met Easyprint, de intuïtieve FreeDesign-tool voor eenvoudig interactief online ontwerp, duizenden hoogwaardige ontwerpsjablonen en innovatieve digitale producten, bevindt Unitedprint.com SE zich in een uitstekende positie om zeer professionele oplossingen te bieden aan de gehele wereldwijde visuele communicatiemarkt voor zakelijke en eindklanten en dankzij dit aanzienlijk uitgebreide wereldwijde potentieel lijkt er voor het bedrijf een geweldige toekomst weggelegd.

print24.com biedt zijn klanten een enorme keuze aan producten tegen de meest aantrekkelijke prijzen en met de hoogste productkwaliteit, de snelste levertijden, competente service en ondersteuning. Klanten kunnen kiezen uit meer dan 500 miljoen productcombinaties, hun eigen huisstijl creëren en 24 uur per dag, 7 dagen per week gemakkelijk online bestellen.

Unitedprint.com SE is een sterk door innovatie gedreven e-commercebedrijf dat wereldwijd actief is op het gebied van visuele communicatie. Als een van ‘s werelds toonaangevende technologiebedrijven in deze sector heeft Unitedprint.com SE wereldwijd ongeveer 300 medewerkers in dienst en exploiteert het zijn bekende services print24, Easyprint en het USS (Unitedprint Shop Services)-partnerprogramma op 22 locaties wereldwijd. Naast moderne digitale producten en interactieve online ontwerpdiensten, biedt Unitedprint.com SE zijn klanten klassieke diensten en printproducten op het gebied van fotografie, bedrijfsintern/hospitality/hotel/evenementen, textiel, grootformaat printen, reclamemateriaal, reclametechnologie en nog veel meer.

De originele tekst in de brontaal van deze aankondiging is de officiële, gezaghebbende versie. Vertalingen worden alleen geleverd om u van dienst te zijn, en verwijzingen naar de brontaaltekst, die de enige versie van de tekst is die rechtsgevolgen heeft, moeten worden opgenomen.

Contacts

Michael Ohnesorge

presse@unitedprint.com

 

Check out our twitter: @NewsNovumpr