16:58 uur 18-11-2021

Xpublisher en NCI Information Systems, Inc. werken samen in de publieke sector

MÜNCHEN–(BUSINESS WIRE)– NCI, een toonaangevende leverancier van bedrijfsoplossingen en -diensten aan Amerikaanse defensie-, inlichtingen-, gezondheidszorg- en civiele overheidsinstanties, implementeert Xeditor in de context van de publieke sector.

Om efficiënt juridische documenten te creëren, wendde een van de klanten van NCI zich tot Xeditor, de aanpasbare online XML-editor. NCI en Xpublisher werkten samen om Xeditor volledig aan te passen aan de specifieke beveiligings- en applicatievereisten van de klant. Na de succesvolle integratie werken nu meer dan 2.000 gebruikers met Xeditor.

“De prestaties van Xeditor zijn uitstekend. We hoeven ons geen zorgen meer te maken over browsercompatibiliteitsproblemen, aangezien de ontwikkelaars van Xpublisher dat voor ons regelen. We zijn erg blij met Xeditor,” aldus Ruben Marchiani, Vice President Operations bij NCI.

Download het complementaire succesverhaal: https://www.xpublisher.com/success-stories/nci-information-systems-xeditor-government-specific-needs

Over Xpublisher GmbH

Xpublisher is een toonaangevende leverancier op het gebied van uitgeven via meerdere kanalen en levert intuïtieve oplossingen voor het creëren, beheren en automatiseren van tijdschrift-, boek- en documentatiepublicaties met Xeditor en Xpublisher. Xpublisher werd opgericht in 2009 en is gevestigd in München, Duitsland. Het bedrijf heeft een Amerikaanse dochteronderneming en maakt sinds 2019 deel uit van de Fabasoft Group. Tal van toonaangevende internationale bedrijven en organisaties in de uitgeverij-, lucht- en ruimtevaart-, technologie-, onderwijs- en overheidssector, samen met een groot aantal andere industrieën, hebben al hun vertrouwen gesteld in de producten van Xpublisher.

U kunt meer informatie vinden op www.xpublisher.com of ons volgen op LinkedIn en Twitter @Xpublisher.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Lucia Höll

Marketing Manager

Kantoor: +49 (0)89 54726178-35

lucia.hoell@xpublisher.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr