17:16 uur 28-02-2023

Swiss Medical Weekly kiest Xpublisher voor JATS XML-gebaseerde publicaties

MUNICH–(BUSINESS WIRE)– Xpublisher is het nieuwe publicatiesysteem voor medische tijdschriften Swiss Medical Weekly (SMW). Door te werken met Xpublisher kan SMW snel en betrouwbaar JATS XML-gebaseerde wetenschappelijke artikelen online publiceren.

Swiss Medical Weekly gebruikt Xpublisher

Door te kiezen voor Xpublisher kiest het tijdschrift voor een consistente XML- en “content first”-aanpak om media-onafhankelijke inhoud voor te bereiden en de publicatie ervan te automatiseren. De geïntegreerde Xeditor van de software helpt de redactie bij het opmaken van wetenschappelijke artikelen op basis van het “JATS XML article authoring schema”. Xpublisher vergemakkelijkt vervolgens de conversie van de voor SMW aangepaste XML-gegevens naar een HTML-formaat, dat SMW gebruikt voor online publicatie via de “Open Journal Systems” (OJS) van het CMS.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Press contact
Julia Schnelldorfer

+49 162 2166891

julia.schnelldorfer@xpublisher.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr