10:36 uur 18-11-2021

Postgres Build 2021-conferentie met vooraanstaande PostgreSQL-experts

EDB organiseert gratis virtueel evenement voor PostgreSQL-gebruikers in Europa

BEDFORD, Massachusetts–(BUSINESS WIRE)– EDB, een toonaangevende bijdrage aan PostgreSQL®, heeft vandaag de volledige sprekersopstelling vrijgegeven voor Postgres® Build 2021, een tweedaags jaarlijks evenement dat virtueel plaatsvindt op 30 november en 1 december. De conferentie van dit jaar zal ‘s werelds toonaangevende PostgreSQL-experts, zakelijke gebruikers, communityleden en opinieleiders samenbrengen om alles wat met PostgreSQL te maken heeft, te verkennen. Alle conferentiesessies vinden plaats tussen 9.00 uur en 17.00 uur GMT. Registratie voor Postgres Build is gratis.

“Postgres Build 2021 blijft het toonaangevende ondernemingsgerichte evenement voor Postgres-gebruikers in Europa”, zegt Simon Riggs, Postgres Fellow bij EDB. “Van replicatieconsistentie en hoge beschikbaarheid tot het migreren van legacy-databases naar Postgres, Postgres Build 2021 zal gebruikers informeren en voorlichten over de meest urgente problemen in het Postgres-ecosysteem om besluitvormers te helpen bij het succesvol stimuleren van database-modernisering in de onderneming.”

Postgres Build 2021 Conference to Feature Leading PostgreSQL Experts

EDB to Host Free Virtual Event for PostgreSQL Users in Europe

BEDFORD, Mass.–(BUSINESS WIRE)– EDB, a leading contributor to PostgreSQL®, today released the full speaker lineup for Postgres® Build 2021, a two-day annual event taking place virtually on November 30th and December 1st. This year’s conference will bring together the world’s leading PostgreSQL experts, enterprise users, community members, and thought leaders to explore all things PostgreSQL. All conference sessions will happen between 9:00 am and 5:00 pm GMT. Registration for Postgres Build is free.

“Postgres Build 2021 remains the leading enterprise-focused event for Postgres users in Europe,” said Simon Riggs, Postgres Fellow with EDB. “From replication consistency and high availability to migrating legacy databases to Postgres, Postgres Build 2021 will inform and educate users on the most pressing issues in the Postgres ecosystem to help decision makers successfully drive database modernization in the enterprise.”

Tracks and agenda

Postgres Build 2021 will feature three tracks covering the use of PostgreSQL in the enterprise, PostgreSQL tools and features, and PostgreSQL use cases. Speakers represent leading organizations, such as the British Geological Survey, the Centre for Development of Advanced Computing in India, and the National Open and Distance University (UNAD).

Session highlights include:

  • Bruce Momjian, vice president, Postgres evangelist, EDB, will begin the two-day event with a talk about the PostgreSQL open source project, the challenges it faces, and how the community can plan ahead to avoid them.
  • Marc Linster, CTO, EDB, will kick off the second day with a talk on the challenges around moving databases to the cloud. Linster will discuss options for Postgres in the cloud with a focus on Kubernetes and DBaaS and juxtapose EDB Cloud Native Postgres with BigAnimal™, EDB’s fully managed database service.
  • Dr. Michael Stonebraker, Postgres pioneer, Turing Award winner, and MIT professor, will deliver the closing talk on day two, focusing on the importance and implications of cloud, SaaS, and DBaaS deployment considerations for future PostgreSQL database management.
  • A customer panel will feature executives Rick Mallon of Ericsson Canada and Martin Schmitter of RWE Germany.

View the full agenda for Postgres Build 2021.

Registration

Registration for Postgres Build is free and available here.

EnterpriseDB, EDB and Postgres Enterprise Manager are registered trademarks of EnterpriseDB Corporation. EDB Postgres and BigAnimal are trademarks of EnterpriseDB Corporation.

Postgres, PostgreSQL, and the Slonik Logo are trademarks or registered trademarks of the PostgreSQL Community Association of Canada, and used with their permission.

About EDB

PostgreSQL is increasingly the database of choice for organizations looking to boost innovation and accelerate business. EDB’s enterprise-class software extends PostgreSQL, helping our customers get the most out of it both on premises and in the cloud. And our 24×7 global support, professional services, and training help our customers control risk, manage costs, and scale efficiently. With 16 offices worldwide, EDB serves over 5,000 customers, including leading financial services, government, media and communications, and information technology organizations. To learn about PostgreSQL for people, teams, and enterprises.

Contacts

Laura West-Wilson

PAN Communications

+44 (0) 7557 968890

enterprisedb@pancomm.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr