08:59 uur 18-11-2021

Gerechtelijk verzoek om huiszoeking en inbeslagneming van producten van vermoede inbreukmakers op patenten van Seoul Viosys in Europa

ANSAN, Zuid-Korea–(BUSINESS WIRE)– Seoul Viosys Co., Ltd. (KOSDAQ: 092190), een aangesloten onderneming van Sensor Electronic Technology, Inc. (‘SETi’) en een dochteronderneming van Seoul Semiconductor, heeft bekendgemaakt dat de rechtbank van Parijs, Frankrijk, in september 2021 een verzoek om huiszoeking en inbeslagneming heeft bevolen tegen een multinationale retailer van elektronische producten en de leveranciers van deze retailer voor het distribueren van UV-led-sterilisatoren vanwege het vermoeden van het maken van inbreuk op patenten van Seoul Viosys. Seoul Viosys had een klacht van patentinbreuk ingediend bij de Franse rechtbank. Op bevel van de Franse rechtbank heeft de deurwaarder producten uit de bedrijfskantoren van deze bedrijven in Parijs en Lille in beslag genomen om bewijs van vermoede inbreuk zeker te stellen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20211117006478/nl/

De wereldwijd eerste technologieën van Seoul Semiconductor (gepubliceerd in juni 2020) (Afbeelding: Business Wire)

De wereldwijd eerste technologieën van Seoul Semiconductor (gepubliceerd in juni 2020) (Afbeelding: Business Wire)

Seoul Viosys en de aangesloten ondernemingen zijn vooraanstaande ontwikkelaars van technologieën van de 2e generatie. En zij hebben met succes permanente gerechtelijke verboden en bevelen verkregen tot terugroeping van producten die inbreuk maken op hun gepatenteerde technologieën.

SSI (nu Mediana Electronics) was bijvoorbeeld voorwerp van een verzoek om huiszoeking en inbeslagneming voor het leveren van witte led-chips aan de grootste ondernemingen van Korea, waarmee het inbreuk maakte op Seoul Semiconductor’s technologie om honderden miljarden Koreaanse won aan verkoopopbrengsten te genereren. Werknemers van SSI werden aangehouden voor het stelen van Seoul’s technologie.

Onlangs verkregen Seoul Viosys en hun strategische partners ook een reeks permanente gerechtelijke verboden of veroordelingen voor het maken van inbreuk op patenten in de VS en Europa tegen verscheidene UV-ledfabrikanten, zoals RayVio, Everlight, Bolb, Epileds en LED Engin. Zij blijven doorgaan met aanvullende tenuitvoerleggingen tegen enkele van deze fabrikanten.

Seoul Viosys heeft gedurende 20 jaar samengewerkt met SETi, een pionier op het gebied van UV-led-technologie. Samen ontwikkelden Seoul Viosys en SETi Violeds-technologie die effectief water, luchtruimte en oppervlakken kan desinfecteren, waaronder 99,437% van het SARS-CoV-2-virus in minder dan één seconde gebaseerd op testen door een gerespecteerd onderzoeksinstituut. Seoul Viosys verwacht dat bij gebruik van Violeds de kans op infectie naar 3% wordt verlaagd in een binnenomgeving. De Violeds-technologie heeft ook toepassingen in desodorisatie en 3D-printen. Gebaseerd op hun technologie-innovatie biedt Seoul Viosys toonaangevende led-oplossingen voor vriezers, airconditioners, wasmachines en waterzuiveraars aan de top drie mondiale bedrijven in Korea, de VS en China.

“Hoewel bedrijven met een goede naam claimen zich te houden aan ondernemingsethiek en ESG, wat staat voor Environment, Social Responsibility en Corporate Governance (milieu, maatschappelijke verantwoordelijk en deugdelijk ondernemen), gebruiken veel van hen doelbewust toch de producten die de technologie van anderen stelen”, aldus de oprichter van Seoul Viosys, Chung Hoon Lee. “Dergelijke immorele acties maken de hoop van kleine bedrijven en jonge vernieuwers kapot.”

[Opmerking] Overzicht van nieuws over SSI in 2004

Geavanceerde halfgeleidertechnologie gelekt naar een concurrent (SBS)

Twee personen gearresteerd voor het lekken van halfgeleiderpatenttechnologie (YTN)

Een leidinggevende gearresteerd voor het lekken van technologie naar een concurrent (YTN)

Toename van industriële spionage (Korea Economic Daily)

Halfgeleidertechnologielek ‘schade ter waarde van 100 miljard won’ (Dong-A Ilbo)

Waarde van halfgeleidertechnologielek 100 miljard won (Seoul economy)

Twee personen gearresteerd waaronder Japanner voor ‘high-tech-lek’ (Maeil Business News)

Japanner die werkt bij een binnenlands bedrijf lekt gepatenteerde halfgeleidertechnologie naar een concurrent (Newsis)

Twee personen gearresteerd waaronder Japanner voor ‘high-tech-lek’ (Yonhap News)

Technologielekgeschil tussen SSI en Seoul Semiconductor (Money Today)

Over Seoul Viosys

Seoul Viosys is een totaalaanbieder voor oplossingen op het gebied van UV-led, VCSEL (Vertical Cavity Surface Emitting Laser), een lichtbron voor 3D-sensor en laser van de volgende generatie en een enkel-pixel-RGB ‘micro clean pixel’ voor displays. In 2002 opgericht als dochteronderneming van Seoul Semiconductor heeft het bedrijf het grootste marktaandeel in de UV-led-industrie (LEDinside, 2020). Seoul Viosys heeft een uitgebreide UV-ledportfolio met een bereik van alle golflengten (200 nm tot 1600 nm) waaronder ultravioletstraling (UV), zichtbare straling en infraroodstraling. Het bedrijf heeft meer dan 4000 patenten met betrekking tot UV-ledtechnologie. Violeds, het paradepaardje van het bedrijf voor UV-ledtechnologie, voorziet een grote verscheidenheid aan industrieën van optimale oplossingen voor krachtige sterilisatie en desinfectie (UVC), huidregeneratie (UVB), water-/luchtzuivering en effectieve cultuur voor de tuinbouw. In 2018 kocht Seoul Viosys RayCan, een toonaangevend opto-elektronisch specialist, om de geavanceerde VCSEL-technologie toe te voegen die smartphonegezichtsherkenning en autonoom rijden ondersteunt en is begonnen met massaproductie. In januari 2020 heeft het bedrijf een disruptieve ‘micro clean pixel’ geïntroduceerd dat het potentieel heeft om een game-changer te worden in de displaymarkt. Bezoek voor meer informatie http://www.seoulviosys.com/en/.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Seoul Semiconductor Co., Ltd.
Jinseop Jeong

+82-70-4391-8555

jjs8732@seoulsemicon.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr