03:24 uur 17-11-2021

Q4 Inc. toegevoegd aan de List of Best Workplaces™ in Technology 2021

TORONTO–(BUSINESS WIRE)– Q4 Inc. (TSX:QFOR), (‘Q4’ of ‘het Bedrijf’) een toonaangevend communicatieplatform voor de kapitaalmarkten, is trots om aan te kondigen dat het is toegevoegd aan de List of Best Workplaces™ in Technology 2021. Deze onderscheiding volgt op de recente benoeming van Q4 tot de Top 50 Best Workplaces in Canada, evenals de Top 50 Best Workplaces for Women en de Top 50 Best Workplaces for Inclusion, voor het derde achtereenvolgende jaar.

Q4 is een communicatieplatform voor de kapitaalmarkten dat is ontworpen om openbare bedrijven, de buy-side en sell-side, te verbinden via hun meest kritieke workflows, namelijk investor relations, bedrijfstoegang, onderzoek en beheer van overeenkomsten. Tegenwoordig levert Q4 innovatieve investor relations en zakelijke toegangsoplossingen via hun kapitaalmarktenplatform aan meer dan 2.600 openbare bedrijven en investeringsbanken. Q4 ontvangt ook maandelijks meer dan 13 miljoen investeerders en sell-side analisten op zijn platform om meer te weten te komen over de bedrijven waarin ze beleggen.

Het vertrouwde, veilige en zeer schaalbare platform van Q4 is ontworpen om alle deelnemers aan de kapitaalmarkten te helpen het juiste bedrijf op het beste moment via de juiste bank met de juiste investeerder te verbinden. Met deze brede schaal heeft Q4 enorme hoeveelheden gegevens verzameld die bedrijfseigen inzichten in het gedrag van kapitaalmarktdeelnemers hebben opgeleverd. Het bedrijf bevindt zich in de beginfase van het aanboren van die inzichten ten voordele van zijn klanten.

Q4 is de afgelopen jaren snel gegroeid en heeft onlangs zijn succesvolle beursintroductie op de Toronto Stock Exchange afgerond. Het bedrijf heeft zijn personeelsbestand uitgebreid tot meer dan 500 wereldwijd om zijn groeiende klantenbestand te bedienen en zijn product- en dienstenplatform voortdurend te verbeteren en te verbreden.

“Q4 is toegewijd aan het bevorderen van een werkplek die sterk verbonden is, en die divers, rechtvaardig en inclusief is,” aldus Darrell Heaps, Chief Executive Officer. “We zijn erg trots op onze cultuur die geworteld is in onze gedeelde waarden. Deze waarden vormen de basis van hoe we werken en stellen ons in staat om innovatieve producten en ervaringen te ontwikkelen en te leveren aan onze klanten. We hebben ons jarenlang gericht op het opbouwen van Q4 om te zorgen voor consistente groei en uitbreiding, en zijn toegewijd aan het uitvoeren van onze missie ten voordele van onze medewerkers, onze gemeenschap, onze klanten en onze investeerders.”

De Best Workplaces in Technology-lijst, evenals de andere genoemde Best Workplace-onderscheidingen, zijn gebaseerd op directe feedback van medewerkers van de honderden organisaties die zijn ondervraagd door Great Places to Work®.

Over Q4:

Q4 Inc. (TSX: QFOR) is een toonaangevend communicatieplatform voor de kapitaalmarkten dat de manier verandert waarop beursgenoteerde bedrijven, beleggers en investeringsbanken beslissingen nemen om elkaar op efficiënte wijze te ontdekken en met elkaar te communiceren en in contact te komen. Het end-to-end Q4-technologieplatform faciliteert interacties tussen de kapitaalmarkten via zijn IR-websiteproducten, virtuele evenementenoplossingen, CRM-oplossing voor de kapitaalmarkten, en aandeelhouders- en marktanalysetools. Het bedrijf is een vertrouwde partner voor meer dan 2.600 beursgenoteerde bedrijven wereldwijd, waaronder 50% van de S&P 500. Q4 is gevestigd in Toronto, met kantoren in New York en Londen. Ga voor meer informatie over Q4 naar www.q4inc.com.

Over Great Place to Work®:

Great Place to Work is de wereldwijde autoriteit op het gebied van zeer betrouwbare, hoogwaardige werkplekculturen. Door middel van gepatenteerde beoordelingstools, adviesdiensten en certificeringsprogramma’s erkent GPTW ‘s werelds beste werkplekken in een reeks nationale lijsten, waaronder die gepubliceerd door de Globe & Mail (Canada) en Fortune Magazine (VS). Great Place to Work biedt de maatstaven, het kader en de expertise die nodig zijn om een uitstekende werkplekcultuur te creëren, te ondersteunen en te herkennen. Bezoek ons op www.greatplacetowork.ca of volg ons op Twitter op @GPTW_Canada.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Karen Greene, media@q4inc.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr