22:27 uur 17-11-2021

Q4 Inc. opgenomen in lijst van snelst groeiende bedrijven in Noord-Amerika van de Deloitte Technology Fast 500™ van 2021 en bekroond tot Deloitte’s Enterprise Fast 15™

TORONTO–(BUSINESS WIRE)– Q4 Inc., (TSX: QFOR) (‘Q4’ of ‘de onderneming’), een toonaangevend communicatieplatform voor kapitaalmarkten, heeft aangekondigd te zijn opgenomen in de Deloitte Technology Fast 500™, een ranglijst van de 500 snelst groeiende technologie-, media-, telecom-, life sciences-, fintech-, en energietechnologiebedrijven in Noord-Amerika. Q4 ontving ook een Enterprise Fast 15 award, een prijscategorie in het Technology Fast 50-programma.

Q4 is een communicatieplatform voor kapitaalmarkten dat is ontworpen om beursgenoteerde ondernemingen en koop- en verkoopzijde met elkaar in contact te brengen bij hun meest kritieke workflows zoals investor relations, corporate access, onderzoeks- en transactiemanagement.

Vandaag de dag levert Q4 via zijn kapitaalmarktenplatform innovatieve oplossingen voor investor relations en corporate access aan meer dan 2.600 beursgenoteerde bedrijven en investeringsbanken. Q4 ontvangt ook maandelijks meer dan 13 miljoen investeerders en beleggingsanalisten op het platform, om meer te weten te komen over de bedrijven waarin zij investeren. Door deze schaalgrootte heeft Q4 enorme hoeveelheden gegevens verzameld die bepaalde inzichten in het gedrag van deelnemers op de kapitaalmarkten opleveren. Het bedrijf is in de beginfase van het uitdiepen van deze inzichten ten behoeve van zijn klanten.

Q4’s betrouwbare, veilige en zeer schaalbare platform is ontworpen om alle deelnemers aan de kapitaalmarkten te helpen het juiste bedrijf op het juiste moment via de juiste bank aan de juiste investeerder te koppelen. Q4 verwacht dat in de toekomst deze gegevens en inzichten nog waardevoller en nuttiger zullen worden voor elk segment van de markten die het bedrijf bedient, met als gevolg meer efficiëntie, betere interacties en slimmere beslissingen op de kapitaalmarkten.

“We zijn vereerd dat we ons mogen scharen bij de snelst groeiende bedrijven van Deloitte en we zijn bijzonder trots op de groei die we de afgelopen jaren hebben doorgemaakt”, aldus oprichter en CEO Darrell Heaps. “Hoewel we ongelooflijk trots zijn op wat we tot nu toe hebben bereikt, zijn we nog enthousiaster over wat ons nog te wachten staat, bij het vervullen van onze missie om 3 kanten van de kapitaalmarkten op ons platform te verenigen. Wij zijn van mening dat het bijeenbrengen van bedrijven, de koop- en de verkoopzijde, op ons platform met geïntegreerde applicaties, gedeelde identiteit en data en ondersteund door geavanceerde analyses, het koppelen van het juiste bedrijf aan de juiste investeerder, via de juiste bank, op het juiste moment ongelooflijk veel efficiënter zal doen verlopen, en dat dit uiteindelijk zal leiden tot effectievere interacties binnen het gehele marktecosysteem.”

“Net als elk jaar zet de Technology Fast 500 ook dit jaar toonaangevende technologievernieuwers in de schijnwerpers”, aldus Paul Silverglate, vice-voorzitter van Deloitte LLP en leider van de Amerikaanse technologiesector van het bedrijf. “Ondanks de ontelbare uitdagingen als gevolg van de pandemie zijn de beste en slimste in staat gebleken om te schakelen, zichzelf opnieuw uit te vinden, te transformeren en te groeien. We huldigen de winnende organisaties en in het bijzonder de getalenteerde werknemers die verantwoordelijk zijn voor hun succes.”

“We zijn bijzonder trots op de winnaars van de Enterprise Fast 15 van dit jaar, de elite van de Canadese technologiesector die een hoge mate van uitmuntendheid tentoonspreidt,” verklaarde Anders McKenzie, partner en nationaal leider van het Technology Fast 50™-programma bij Deloitte Canada. “Hun gedurfde visie op de toekomst, competitiedrang en passie om grenzen te verleggen, zetten de toon om innovatie in Canada naar nieuwe hoogten op te stuwen.”

Over de Deloitte Technology Fast 500™ van 2021

De Deloitte Technology Fast 500 bestaat nu 27 jaar en biedt een ranglijst van de snelst groeiende technologie-, media-, telecom-, life sciences-, fintech- en energietechnologiebedrijven – zowel beursgenoteerd als particulier- in Noord-Amerika. Winnaars van de Technology Fast 500 award worden geselecteerd op basis van het percentage omzetgroei per fiscaal jaar, van 2017 tot 2020.

Om in aanmerking te komen voor erkenning in de Technology Fast 500 moet een bedrijf eigenaar zijn van intellectueel eigendom of technologie die aan klanten wordt verkocht in producten die bijdragen aan veruit het grootste deel van de bedrijfsinkomsten. De basisbedrijfsopbrengsten moeten ten minste $ 50.000 per jaar bedragen en de bedrijfsopbrengsten van het huidige jaar ten minste $ 5 miljoen. Bovendien moeten de bedrijven ten minste vier jaar actief zijn en hun hoofdkantoor moet in Noord-Amerika zijn gevestigd.

Over het Deloitte Technology Fast 50™-programma

Het Deloitte Technology Fast 50-programma is Canada’s meest vooraanstaande programma voor technologieprijzen. Met het programma worden bedrijfsgroei, innovatie en ondernemerschap bekroond in verschillende categorieën, waaronder de Technology Fast 50 ranking, Enterprise Fast 15, Clean Technology en Companies-to-Watch. Als onderdeel van het programma worden ook bedrijven erkend binnen de North American Technology Fast 500 ranking, een ranglijst van technologiebedrijven in de Verenigde Staten en Canada. Tot de sponsors van het programma voor 2021 behoren Deloitte, RBC, EDC, Miller Thomson, Clarity Recruitment en Lafond. Ga voor meer informatie naar www.fast50.ca.

Over Q4

Q4 Inc. (TSX: QFOR) , is een toonaangevend communicatieplatform voor kapitaalmarkten dat de manier waarop beursgenoteerde ondernemingen, beleggers en investeringsbanken beslissingen nemen ingrijpend verandert. Dankzij het platform kunnen zij op efficiënte wijze elkaar ontdekken, communiceren en relaties aangaan. Het end-to-end technologieplatform van Q4 faciliteert interacties op de kapitaalmarkten via de IR-websiteproducten, oplossingen voor virtuele evenementen, een klantrelatiebeheeroplossing voor kapitaalmarkten en tools voor aandeelhouders- en marktanalyse. Het bedrijf is een vertrouwde partner voor meer dan 2.600 beursgenoteerde bedrijven, waaronder de helft van de S&P 500-bedrijven, en vooraanstaande investeringsbanken. Q4 is gevestigd in Toronto en heeft kantoren in New York en Londen. Ga voor meer informatie over Q4 naar www.q4inc.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor mediavragen:

Karen Greene

media@q4inc.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr