21:45 uur 05-11-2021

Q4 Inc. kondigt deelname aan aankomende beleggersevenementen aan

TORONTO–(BUSINESS WIRE)– Q4 Inc. (TSX: QFOR), een toonaangevend communicatieplatform voor de kapitaalmarkten, kondigt zijn deelname aan drie aanstaande beleggersevenementen aan.

17 november 2021: TD Securities Virtual Technology Conference

Darrell Heaps, Chief Executive Officer, en Ryan Levenberg, Chief Financial Officer, zullen op 17 november virtuele beleggersbijeenkomsten organiseren en informatie over het bedrijf presenteren. De presentatie zal via een webcast worden uitgezonden en kan worden afgespeeld op de beleggerswebsite van Q4 op Investors.Q4inc.com.

1 december 2021: Credit Suisse 25th Annual Technology Conference

Darrell Heaps, Chief Executive Officer, en Ryan Levenberg, Chief Financial Officer, zullen op 1 december zowel persoonlijke als virtuele beleggersbijeenkomsten organiseren en informatie over het bedrijf presenteren. De presentatie zal via een webcast worden uitgezonden en kan worden afgespeeld op de beleggerswebsite van Q4 op Investors.Q4inc.com.

9 december 2021: podcast voor beleggers met INFOR

Darrell Heaps, Chief Executive Officer, zal zich bij INFOR voegen voor een podcast die is ontworpen om inzicht te geven in de langetermijnstrategie van Q4 en de kansen die ze in de toekomst zien. Dit alleen-audio-evenement kan opnieuw worden afgespeeld op de beleggerswebsite van Q4 op Investors Investors.Q4inc.com.

Over Q4 Inc.

Q4 Inc. (TSX: QFOR) is een toonaangevend communicatieplatform voor de kapitaalmarkten dat de manier verandert waarop beursgenoteerde bedrijven, beleggers en investeringsbanken beslissingen nemen om elkaar op efficiënte wijze te ontdekken en met elkaar te communiceren en in contact te komen. Het end-to-end technologieplatform van Q4 faciliteert interacties tussen de kapitaalmarkten via zijn IR-websiteproducten, virtuele evenementenoplossingen, kapitaalmarkten-CRM, aandeelhouders- en marktanalysetools. Het bedrijf is een vertrouwde partner voor meer dan 2.500 beursgenoteerde bedrijven wereldwijd, waaronder 50% van de S&P 500. Q4 is gevestigd in Toronto, met kantoren in New York en Londen. Meer informatie op q4inc.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Investor Relations:

Matt Tractenberg, ir@q4inc.com

Mediavragen:

Karen Greene, media@q4inc.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr