09:15 uur 04-11-2021

Consensus Cloud Solutions organiseert investeerdersoproep op 9 november 2021

LOS ANGELES–(BUSINESS WIRE)– Consensus Cloud Solutions, Inc., (NASDAQ: CCSI), nodigt het publiek, leden van de pers, de financiële gemeenschap en andere geïnteresseerde partijen uit om te luisteren naar een live audio-webcast van zijn eerste investeerdersoproep op 17.00 uur ET op dinsdag 9 november 2021.

Scott Turicchi, Chief Executive Officer van Consensus Cloud Solutions en John Nebergall, Chief Operating Officer, zullen de oproep hosten om de pro forma financiële resultaten van het derde kwartaal te bespreken, een update over het bedrijf geven en een live Q&A hosten.

Wat: Consensus Cloud Solutions Inc., Investor Call

Wanneer: dinsdag 9 november 2021 om 17.00 uur ET/ 14:00 uur PT

Waar: www.consensus.com of bel in op (833) 492-0037 [VS] of +1(973) 528-0159 [Internationaal]

Vragen voor de telefonische vergadering worden beantwoord via e-mail op investor@consensus.com en kunnen op elk moment voorafgaand aan of tijdens de webcast worden verzonden. Als u de live webcast niet kunt bijwonen, worden de conference call en het presentatiemateriaal gearchiveerd op www.consensus.com.

Consensus Cloud Solutions to Host Investor Call on November 9, 2021

LOS ANGELES–(BUSINESS WIRE)– Consensus Cloud Solutions, Inc., (NASDAQ: CCSI), invites the public, members of the press, the financial community and other interested parties to listen to a live audio Webcast of its first investor call at 5:00 p.m. ET on Tuesday, November 9, 2021.

Consensus Cloud Solutions’ Chief Executive Officer Scott Turicchi and Chief Operating Officer John Nebergall will host the call to discuss Q3 pro forma financial results, provide an update on the business and host a live Q&A.

What: Consensus Cloud Solutions Inc., Investor Call

When: Tuesday, November 9, 2021 at 5:00 p.m. ET/ 2:00 p.m. PT

Where: www.consensus.com or dial in at (833) 492-0037 [U.S.] or +1(973) 528-0159 [International]

Questions for the conference call will be taken via email at investor@consensus.com and can be sent any time prior to or during the Webcast. If you are unable to attend the live Webcast, the conference call and presentation materials will be archived at www.consensus.com.

About Consensus Cloud Solutions, Inc.

Consensus Cloud Solutions, Inc. (Nasdaq: CCSI) is a leading provider of secure information-delivery services with a scalable Software-as-a-Service (“SaaS”) platform. Consensus offers eFax, Consensus Unite, Consensus Signal, jSign and has Consensus Clarity and Harmony in development. For more information about Consensus, visit www.consensus.com.

Contacts

Bevey Miner

Consensus Cloud Solutions, Inc.

investor@consensus.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr