09:00 uur 03-11-2021

Bittrex Global stelt een van de beste Europese juridische adviseurs Oliver Linch aan als General Counsel

VADUZ, Liechtenstein–(BUSINESS WIRE)– Bittrex Global heeft vandaag aangekondigd dat Oliver Linch bij het bedrijf in dienst is gekomen als General Counsel om het volgende groeihoofdstuk te helpen schrijven. Het dienstverband van de heer Linch bij Bittrex Global is op 1 november 2021 begonnen.

Oliver Linch heeft meer dan tien jaar juridische ervaring en adviseert cliënten in de VS, het Verenigd Koninkrijk, het Midden-Oosten en de Europese Unie. Hij adviseert banken en investeringsbanken, makelaarskantoren, beurzen, clearinginstellingen, transactieregisters, afwikkelingssystemen en andere handelsplatformen over het volledige scala van financiële regelgevingskwesties, inclusief zowel controversiële als niet-contentieuze kwesties.

Dhr. Linch gaat aan de slag bij Bittrex Global vanuit Shearman & Sterling, waar hij Senior Associate was in het team voor advies en financiële regelgeving voor financiële instellingen gevestigd in Londen.

“Ik ben verheugd Oliver te mogen verwelkomen in het team van Bittrex Global”, zegt Stephen Stonberg, CEO van Bittrex Global. “Met zijn expertise en begrip van juridische kaders die de wereldwijde digitale activaruimte beheersen, blijven we goed bekend en op de hoogte van de nuances van de snel veranderende omgeving, vooral omdat onze activiteiten zich hebben en zullen blijven uitbreiden in een tempo dat in lijn is met regelgeving.”

“We leven in een tijd van massale acceptatie van digitale valuta. Ik ben trots op om bij Bittrex Global aan de slag te gaan in een tijd waarin we nog maar net beginnen te zien hoe rechtsgebieden over de hele wereld het regelgevingslandschap in deze opwindende en innovatieve sector ontwikkelen. Bittrex Global is een schitterend voorbeeld geweest van hoe crypto-uitwisselingen op een verfijnde en volwassen manier kunnen werken, om de hoogste normen van wettelijke en wettelijke naleving te garanderen. Ik kijk ernaar uit om deze divisie te laten groeien”, aldus Oliver Linch.

OVER BITTREX GLOBAL

Bittrex Global, de veiligste uitwisseling van digitale activa ter wereld, bedient wereldwijd zowel particuliere als institutionele klanten. Toegewijd om gebruikers te helpen rijkdom op te bouwen, faciliteert Bittrex Global de aankoop en handel van meer dan 250 tokens. Door het gebruik van de allernieuwste technologie, geavanceerde beveiligingsprotocollen en een geavanceerde, elastische portemonnee-strategie met meerdere fasen, biedt het bedrijf een ervaring op hoog niveau voor zowel professionele als beginnende klanten. Bittrex Global is een belangrijke speler in het stimuleren van wijdverbreide adoptie van veilige en gedecentraliseerde methoden voor het opbouwen van rijkdom, terwijl het conform blijft en zich houdt aan het brede scala aan regelgevende maatregelen over de hele wereld. Ga voor meer informatie naar: https://global.bittrex.com/

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sevans PR

Sarah Evans

sarah@sevanspr.com
224-829-8820

Sarah Mawji

sm@sevanspr.com

Julia Lazniuk

Julia@sevanspr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr