19:38 uur 29-01-2021

Bittrex Global gaat alle van Robinhood verwijderde aandelen lanceren

Bittrex Global lanceert alle aandelen verwijderd uit Robinhood Sub-headline GameStop (GME), AMC Entertainment (AMC), Nokia (NOK) zijn al 24/7 live voor handel

HAMILTON, Bermuda–(BUSINESS WIRE)– Bittrex Global (Bermuda) Ltd. heeft aangekondigd dat het tokenized aandelen heeft genoteerd voor GameStop en AMC Entertainment, evenals voor Nokia, BlackBerry en iShares Silver Trust. Bittrex Global zal doorgaan met het aanbieden van aanvullende aandelen, naarmate andere bedrijven aankondigen dat ze van hun platforms zullen worden geschrapt.

De reden van deze beslissing is om ervoor te zorgen dat particuliere beleggers toegang hebben tot aandelen die ze op elk moment van de week willen kunnen verhandelen. Bittrex Global streeft ernaar de kracht van gedistribueerde grootboektechnologie te benutten om een grotere financiële inclusie, onmiddellijke afwikkeling van transacties en lagere handelskosten mogelijk te maken.

“We zijn van plan elk aandeel dat van platforms als Robinhood wordt geschrapt, te noteren, zodat zelfs kleine investeerders dezelfde kansen krijgen als financiële instellingen die miljarden dollars waard zijn. De huidige situatie speelt in op het verhaal dat het financiële systeem in het nadeel is van de kleine man. Wij zijn van mening dat blockchain, decentralisatie en cryptocurrencies de retailbelegger eindelijk op gelijke voet zal zetten met financiële instellingen die al decennia lang op de markten handelen,” aldus Tom Albright, CEO van Bittrex Global.

Met het tokenized aandelenaanbod van Bittrex Global kunnen gebruikers van over de hele wereld 24 uur per dag, 7 dagen per week handelen en gefractioneerde aandelen kopen als ze niet de middelen hebben om hele aandelen te kopen.

De nieuwe beursgenoteerde aandelen van Bittrex Global omvatten:

● GameStop (GME)

● AMC Entertainment (AMC)

● BlackBerry (BB)

● Nokia Corporation (NOK)

● iShares Silver Trust (SLV)

Deze tokenized aandelen zijn zelfs beschikbaar in landen waar toegang tot Amerikaanse aandelen via traditionele financiële instrumenten niet mogelijk is. Tokenized aandelen kunnen worden verhandeld naast meer dan 250 digitale munten en tokens die staan genoteerd aan de Bittrex Global-beurs.

Over Bittrex Global

Bittrex Global heeft een van de meest veilige handelsplatforms en digitale portemonnee-infrastructuren ter wereld, waar klanten toegang hebben tot opwindende nieuwe producten. Bittrex Global is gebouwd op de geavanceerde technologie van Bittrex en biedt zowel professionele als beginnende klanten een ervaring op hoog niveau.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

John McLeod

PR Lead, Bittrex Global

E-mail: jmcleod-v@bittrex.li
Tel.: 0044 (0)7886920436

Check out our twitter: @NewsNovumpr