22:12 uur 02-11-2021

Fluence kondigt sluiting aan van initiële openbare aanbieding en volledige uitoefening van optie van underwriters om extra aandelen te kopen; bedrijf verhoogt bruto-opbrengst van $ 998.200.000

ARLINGTON, Va.–(BUSINESS WIRE)– Fluence Energy, Inc. (Nasdaq: FLNC), een toonaangevende wereldwijde leverancier van producten en diensten voor energieopslag en digitale toepassingen voor hernieuwbare energiebronnen en opslag, heeft vandaag de afsluiting aangekondigd van zijn eerste openbare aanbieding van 35.650.000 gewonen aandelen van klasse A, inclusief de volledige uitoefening van de optie van de underwriters om extra aandelen van de gewone aandelen van klasse A te kopen, tegen een initiële openbare aanbiedingsprijs van $ 28,00 per aandeel. De opbrengst van de eerste openbare aanbieding bedroeg $ 998,2 miljoen, vóór aftrek van verzekeringstechnische kortingen en commissies en andere aanbiedingskosten. De aandelen werden voor het eerst verhandeld op 28 september 2021 op de Nasdaq Global Select Market onder het tickersymbool ‘FLNC.’

JP Morgan Securities LLC, Morgan Stanley, Barclays Capital Inc. en BofA Securities treden op als gezamenlijke lead book-running managers voor het aanbod. Citigroup Global Markets Inc., Credit Suisse Securities (USA) LLC, UBS Securities, LLC, Evercore Group L.L.C., HSBC Securities (USA) Inc. en RBC Capital Markets, LLC treden op als gezamenlijke book-running managers voor het aanbod. Nomura Securities International, Inc., Robert W. Baird & Co. Incorporated, Raymond James & Associates, Inc., Seaport Global Securities LLC, Penserra Securities LLC en Siebert Williams Shank & Co., LLC treden op als co-managers voor het aanbod.

Het aanbod zal alleen worden gedaan door middel van een prospectus. Exemplaren van het voorlopige prospectus met betrekking tot het aanbod, indien beschikbaar, kunnen worden verkregen bij: J.P. Morgan Securities LLC, c/o Broadridge Financial Solutions, 1155 Long Island Avenue, Edgewood, NY 11717, of telefonisch op 866-803-9204 of per e-mail op prospectus-eq_fi@jpmorganchase.com; Morgan Stanley & Co. LLC, t.a.v.: Prospectus Department, 180 Varick Street, 2nd Floor, New York, NY 10014; Barclays Capital Inc., c/o Broadridge Financial Solutions, 1155 Long Island Avenue, Edgewood, New York 11717 of per e-mail op barclaysprospectus@broadridge.com of per telefoon op (888) 603-5847; BofA Securities, NC1-004-03-43, 200 North College Street, 3rd floor, Charlotte NC 28255-0001, t.a.v.: Prospectus Department of per e-mail op dg.prospectus_requests@bofa.com.

Een registratieverklaring met betrekking tot deze aanbieding is effectief verklaard door de Securities and Exchange Commission (de ‘SEC’) op 27 oktober 2021. Dit persbericht vormt geen aanbod tot verkoop of uitnodiging tot het doen van een aanbod tot aankoop, noch zal er enige verkoop van deze effecten in enige staat of jurisdictie plaatsvinden waarin een dergelijk aanbod, dergelijke uitnodiging of verkoop onwettig zou zijn voorafgaand aan de registratie of kwalificatie onder de effectenwetgeving van een dergelijke staat of jurisdictie.

Over Fluence

Fluence, een Siemens- en AES-bedrijf, is een wereldwijde marktleider in producten en diensten voor energieopslag en digitale toepassingen voor duurzame energiebronnen en opslag. We hebben meer dan 3,4 GW aan energieopslag geïmplementeerd of gecontracteerd in 29 markten wereldwijd, en meer dan 4,5 GW aan wind-, zonne- en opslagactiva geoptimaliseerd of gecontracteerd in Australië en Californië. Via onze producten, diensten en AI-geactiveerd Fluence IQ-platform helpen we klanten over de hele wereld om veerkrachtigere elektriciteitsnetten en een duurzamere toekomst te realiseren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media

Alison Mickey

alison.mickey@fluenceenergy.com

Beleggers

Samuel Chong

samuel.chong@fluenceenergy.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr