21:02 uur 28-09-2021

Fluence dient registratieverklaring in bij de SEC voor voorgestelde beursintroductie

ARLINGTON, Va.–(BUSINESS WIRE)– Fluence, een toonaangevende leverancier van producten en diensten voor energieopslag en digitale toepassingen voor duurzame energiebronnen en opslag, heeft vandaag aangekondigd dat het een registratieverklaring op Formulier S-1 heeft ingediend bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (‘SEC’) met betrekking tot een voorgestelde beursgang van zijn gewone aandelen Klasse A. Fluence Energy, Inc. heeft een aanvraag ingediend om zijn gewone aandelen Klasse A te noteren op de Nasdaq Global Select Market onder het symbool ‘FLNC’. Het aantal aandelen dat zal worden aangeboden en de prijsvork voor het voorgestelde aanbod zijn nog niet bepaald.

JP Morgan Securities LLC, Morgan Stanley & Co. LLC, Barclays Capital Inc. en BofA Securities zullen optreden als leidende bookrunning managers voor het voorgestelde aanbod. Citigroup Global Markets Inc., Credit Suisse Securities (USA) LLC, UBS Securities, LLC, Evercore Group L.L.C., HSBC Securities (USA) Inc. en RBC Capital Markets, LLC zullen optreden als gezamenlijke bookrunning managers voor het voorgestelde aanbod. Nomura Securities International, Inc., Robert W. Baird & Co. Incorporated zullen Raymond James & Associates, Inc., Seaport Global Securities LLC, Penserra Securities LLC en Siebert Williams Shank & Co., LLC zullen optreden als co-managers voor het voorgestelde aanbod.

Het voorgestelde aanbod zal uitsluitend worden gedaan door middel van een prospectus. Indien beschikbaar, kunnen exemplaren van het voorlopige prospectus met betrekking tot het voorgestelde aanbod worden verkregen bij: J.P. Morgan Securities LLC, c/o Broadridge Financial Solutions, 1155 Long Island Avenue, Edgewood, NY 11717, per telefoon op 866-803-9204 of per e-mail op prospectus-eq_fi@jpmorganchase.com; Morgan Stanley & Co. LLC, t.a.v.: Prospectus Department, 180 Varick Street, 2nd Floor, New York, NY 10014; Barclays Capital Inc., c/o Broadridge Financial Solutions, 1155 Long Island Avenue, Edgewood, New York 11717 of per e-mail op barclaysprospectus@broadridge.com of per telefoon op (888) 603-5847; en BofA Securities, NC1-004-03-43, 200 North College Street, 3rd floor, Charlotte NC 28255-0001, t.a.v.: Prospectus Department of per e-mail op dg.prospectus_requests@bofa.com.

Een registratieverklaring met betrekking tot deze effecten is ingediend bij de SEC, maar is nog niet van kracht geworden. Deze effecten mogen niet worden verkocht, noch mogen aanbiedingen tot aankoop worden aanvaard voordat de registratieverklaring van kracht wordt. Dit persbericht vormt geen aanbod tot verkoop of een uitnodiging tot het doen van een aanbod tot aankoop, noch zal er enige verkoop van deze effecten plaatsvinden in enige staat of jurisdictie waar een dergelijk aanbod, verzoek of verkoop onwettig zou zijn voorafgaand aan registratie of kwalificatie onder de effectenwetten van een dergelijke staat of jurisdictie.

Over Fluence

Fluence, een Siemens- en AES-bedrijf, is een wereldwijde marktleider in producten en diensten voor energieopslag en digitale toepassingen voor duurzame energiebronnen en opslag. We hebben meer dan 3,4 GW aan energieopslag geïmplementeerd of gecontracteerd in 29 markten wereldwijd, en meer dan 4,5 GW aan wind-, zonne- en opslagactiva geoptimaliseerd of gecontracteerd in Australië en Californië. Via onze producten, diensten en AI-geactiveerd Fluence IQ-platform helpen we klanten over de hele wereld om veerkrachtigere elektriciteitsnetten en een duurzamere toekomst te realiseren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Edelman voor Fluence

Julia Fisher

FluenceMedia@edelman.com

Beleggers
Samuel Chong

samuel.chong@fluenceenergy.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr