20:08 uur 22-10-2021

Disruptive.Asia: Ryan Ding en Peng Song van Huawei bespreken hoe operators connectiviteit kunnen benutten om nieuwe groei te realiseren

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Disruptive.Asia meldde dat Ryan Ding en Peng Song het groeiende belang van connectiviteit benadrukten bij het stimuleren van de groei van de industrie en het genereren van waarde te midden van een snel evoluerend landschap op het 7e Ultra-Broadband Forum (UBBF 2021) in Dubai, dat gezamenlijk wordt georganiseerd door de VN-breedbandcommissie en Huawei.

Ding, Executive Director van de Raad van Bestuur en President van de Carrier Business Group, Huawei, verklaarde dat connectiviteit het mogelijk heeft gemaakt om te innoveren, vooral in een digitaal tijdperk waarin toenemende efficiëntie van het grootste belang is geworden.

De pandemie heeft ook een paradigmaverschuiving in connectiviteit ingeluid, aangezien huizen zijn veranderd in multifunctionele centra voor onderwijs, werk en zaken. Het is steeds duidelijker geworden dat connectiviteit niet alleen de digitale economieën vooruit stuwt, maar ook het functioneren van de samenleving in stand houdt.

Peng, President van de Global Carrier Marketing & Solution Sales Department, Huawei, stelde dat het onder de loep nemen van connectiviteit via het CAF-model (Coverage, Architecture and Fusion) van Huawei de operators kan helpen de digitalisering van industrieën te versnellen, de waarde van connectiviteit te maximaliseren en voor nieuwe groei te zorgen.

Volgens hem kunnen operators de connectiviteit uitbreiden met de FTTR-oplossing van Huawei voor thuisnetwerken en een aanbod op het gebied van concurrerende en gedifferentieerde privé-lijnen in bedrijfsscenario’s verzorgen.

“De cloud is ongetwijfeld belangrijk voor digitalisering. Maar connectiviteit is net zo belangrijk. Zonder connectiviteit heeft zelfs de krachtigste cloud opslagapparatuur nodig die alleen door vrachtwagens kan worden vervoerd. Zonder connectiviteit wordt de cloud niets anders dan een groot data-eiland,” aldus Peng.

Peng benadrukte dat ondernemingen kortere TTM, meer elasticiteit en toegewijde kwaliteit nodig hebben. En de connectiviteit moet in elk huis en in elk bedrijf worden uitgebreid, om uiteindelijk te convergeren met de cloud in een breder ecosysteem.

Ding merkte op dat mensen, dingen, kapitaal en regelgeving volledig met elkaar verbonden zijn in het digitale tijdperk. Dit vereist dat ondernemingen hun mentaliteit veranderen en beseffen dat het verhogen van de efficiëntie belangrijker dan ooit is.

Over Disruptive.Asia

Disruptive.Asia zorgt voor nieuws over de huidige staat van digitale disruptie in de telecom-, fintech- en internetsector in Azië-Pacific – waar het vandaan komt, wat er de aandrijvende factoren van zijn, de impact die het heeft op elke sector, hoe de belangrijkste spelers reageren en wat de toekomst biedt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Tony Poulos

Tel.: +30 697 203 5757

E-mailadres: tpoulos@disruptive.asia

Check out our twitter: @NewsNovumpr