07:35 uur 13-10-2021

Zyxel Communications brengt nieuwe WiFi 6-router met mesh-mogelijkheden uit

KOPENHAGEN, Denemarken–(BUSINESS WIRE)– Zyxel Communications heeft zijn premium WiFi 6-router – EX5501 met Mesh-mogelijkheden – uitgebracht, waardoor serviceproviders eenvoudig glasvezeldiensten kunnen uitbreiden naar hun klanten.

De Zyxel EX5501 helpt serviceproviders beter te voldoen aan de vraag van consumenten naar consistent snel internet, ongeacht het uur of de locatie. Ontwikkeld met ingebouwde beheerfuncties en compatibel met de gebruiksvriendelijke MPro Mesh®-app van Zyxel, zal de EX5501 eindgebruikers tevredenstellen met een verbeterde, dode-zone-vrije wifi-ervaring. EX5501 laat al sterke gebruikerscases zien onder Zyxel-klanten in EMEA en specifiek in Scandinavië.

Zyxel Communications Releases New WiFi 6 Router with Mesh Capabilities

COPENHAGEN, Denmark–(BUSINESS WIRE)– Zyxel Communications has released its premium WiFi 6 router – EX5501 with Mesh capabilities – enabling service providers to easily extend fiber-grade services to their customers.

The Zyxel EX5501, helps service providers better meet consumers’ demands for consistent fast-speed internet, no matter the hour or location. Developed with built-in management features and compliant with Zyxel’s user-friendly MPro Mesh® app, EX5501 will satisfy end users with an enhanced, dead-zone-free WiFi experience. EX5501 is already showing strong user cases among Zyxel customers throughout EMEA and specifically in Scandinavia.

“With consumer expectations of a coverage-everywhere experience, Zyxel strives to provide service providers with the solutions they need to meet these customer demands,” said Karsten Gewecke, Senior Vice President, Head of EMEA Regional Business Unit at Zyxel Communications. “With every new offering in the Mesh WiFi 6 family, we aim to make our customers more competitive and deliver a superb user experience.”

Zyxel’s EX5501 allows service providers to extend fiber-grade services with ultimate WiFi performance and premium WiFi 6 Mesh capabilities. Service providers can offer optional add-on services, such as cybersecurity and WiFi analytics, for a customizable user experience.

Attendees at this year’s Broadband World Forum (BBWF) can get a presentation of the solution. The show is taking place 13 – 14 October at RAI in Amsterdam. Zyxel Communications’ interactive booth will be in Hall 8, spot C11.

About Zyxel Communications

Zyxel delivers technological innovations and has connected the world to the Internet for more than 30 years. Whether it’s a matter of establishing access through fixed or mobile broadband solutions, at Zyxel we offer a comprehensive and flexible portfolio of products that’s keeping service providers ahead of the competition.

Website I Twitter I LinkedIn

Contacts

Zyxel Communications EMEA Headquarters
Birgitte Dolevert Larsen
birgitte.larsen@zyxel.eu
+45 2085 9223

Check out our twitter: @NewsNovumpr