16:30 uur 30-09-2021

Login VSI ontvangt significante investering van Wavecrest Growth Partners (Boston, USA)

Met de investering wordt de ontwikkeling van Login Enterprise software opgevoerd en de sales- en marketingorganisatie verder uitgebreid

BOSTON & AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– Login VSI, het bedrijf dat zich met zijn Login Enterprise software inzet voor het optimaliseren van de eindgebruikerservaring, maakt vandaag bekend dat het een significante investering van Wavecrest Growth Partners heeft ontvangen. Login VSI zal deze kapitaalinjectie gebruiken voor het uitbreiden van alle aspecten van zijn bedrijfsvoering, en processen op het gebied van sales, marketing en productinnovatie in het bijzonder.

Moderne ondernemingen hebben behoefte aan voortdurend inzicht in de applicatie-ervaring die zij hun werknemers bieden. Deze noodzaak is gegroeid door de massale overstap op het thuiswerken als gevolg van de coronacrisis. Bedrijfskritische applicaties worden tegenwoordig zowel in datacenters op locatie als in de cloud gehost. Dit zorgt voor wisselende prestaties en vergroot de noodzaak om digitale werkplekken in verschillende omgevingen te testen. Login VSI’s software, Login Enterprise, is een geautomatiseerd testplatform dat de bedrijfscontinuïteit en applicatieprestaties waarborgt en risico’s terugdringt. De software test desktops en applicaties van de pre-productiefase tot en met de productiefase. Dit maakt een einde aan gebrekkige IT performance en downtime, verhoogt de productiviteit van werknemers, en levert organisaties direct een kostenbesparing op.

“In de huidige verbonden en door de cloud ondersteunde wereld is het garanderen van de beschikbaarheid en prestaties van applicaties een grotere uitdaging en belangrijker dan ooit”, zegt Eric-Jan van Leeuwen, CEO van Login VSI. “Deze nieuwe investering verschaft ons de middelen die we nodig hebben om te voorzien in de behoeften van bedrijven, overheidsinstellingen en dienstverleners die deel uitmaken van onze klantenkring. We vinden het geweldig om samen te mogen werken met Wavecrest, dat ons zal helpen met het opschalen van onze go-to-marketstrategie en onze aanwezigheid in de Noord-Amerikaanse markt.”

Deepak Sindwani, managing partner bij Wavecrest Growth Partners en kersvers lid van de Raad van Bestuur van Login VSI: “Als doelgerichte investeerders in groeibedrijven zien we enorme kansen voor Login VSI liggen. De vraag naar oplossingen voor het testen van de eindgebruikerservaring is namelijk groter dan ooit. Het bedrijf beschikt over een uitmuntende klantenkring en partnernetwerk. Het doet ons een genoegen om het team van Login VSI door middel van intensieve samenwerking te helpen om zijn volledige potentieel te realiseren.”

Colin Doherty, de voormalige CEO van vijf softwarebedrijven en growth partner bij Wavecrest Growth Partners, zal in het kader van de transactie eveneens toetreden tot de Raad van Bestuur van Login VSI.

Silverpeak LLP trad voor deze investering op als adviseur van Login VSI.

Over Login VSI

Login VSI test, vergelijkt en valideert digitale werkomgevingen van werknemers. Login VSI’s software genaamd Login Enterprise, is een geautomatiseerd testplatform dat de prestaties voorspelt om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen en risico’s te reduceren. Login Enterprise voert integrale tests van desktops en bedrijfsapplicaties uit, van de pre-productiefase tot en met de productiefase. Daarnaast levert Login Enterprise standaard kant-en-klare template-workloads voor applicaties. Login VSI heeft meer dan 400 klanten in 50 landen. Ga voor meer informatie naar www.loginvsi.com.

Over Wavecrest Growth Partners

Wavecrest Growth Partners is een investeringsmaatschappij die zich richt op toonaangevende leveranciers van B2B-software en technologische dienstverleners. De investeringsfocus van Wavecrest ligt op snel groeiende bedrijven met in de praktijk bewezen producten en businessmodellen. Wavecrest doe teen beroep op zijn collectieve operationele ervaring, investeringsexpertise en netwerk in om de groei en winstgevendheid van B2B technologiebedrijven te versnellen. Het team van Wavecrest heeft op die manier tal van successen geboekt. Ga voor meer informatie naar www.wavecrestgrowth.com.

Contacts

Perscontact Login VSI:
Nonna Druker

n.druker@loginvsi.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr