00:27 uur 04-10-2019

Login VSI brengt nieuwe open API uit

Toonaangevende VDI-prestatieverbeteringsoplossing kan nu worden geïntegreerd met elk ondernemingsdashboard

AMSTERDAM & BOSTON–(BUSINESS WIRE)– Login VSI, marktleider in applicatieprestatietests en -bewaking voor VDI-omgevingen, heeft vandaag de algemene beschikbaarheid van Login PI versie 3.6 aangekondigd. Deze release bevat ondersteuning voor een open API volgens de industriestandaard.

Login PI stelt klanten in staat om continu de beschikbaarheid te meten van hun desktopvirtualisatieplatform en de applicaties die erop draaien. Met deze nieuwe API kunnen onze klanten nu integreren met hun bestaande IT-bewakingssystemen en BI-dashboards om vanuit het oogpunt van de eindgebruiker een totaaloverzicht te krijgen van hun volledige virtuele desktopinfrastructuur. Met deze open API kan Login PI bovendien in cloudomgevingen worden uitgevoerd en kunnen cloudgebaseerde productie-eindpunten overal ter wereld continu worden getest.

“IT-organisaties van bedrijven zoeken naar manieren om de levering van applicaties en testprocessen te versnellen. Integratie met tools van derden is een cruciale stap in de richting van dat doel,” aldus Eric-Jan van Leeuwen, Chief Executive van Login VSI. “Login VSI streeft naar de levering van de best mogelijke eindgebruikerservaring voor VDI-omgevingen. Met de release van vandaag van onze nieuwe open API zijn we hiertoe in staat.”

Met behulp van onze nieuwe API maken klanten van Login VSI al hun eigen aangepaste dashboards door integratie mogelijk te maken in systemen van derden zoals SCOM, Splunk, Nagios en PowerBI. Ze ontvangen ook meer gedetailleerde inzichten in de eindgebruikerservaring door het maken van tickets te automatiseren binnen ITSM-systemen zoals ServiceNow.

Daarnaast vergroot versie 3.6 de voetafdruk van Login VSI in desktopvirtualisatieomgevingen: Microsoft Remote Desktop Services voegt zich bij Citrix en VMware op onze ondersteunde desktopvirtualisatieplatforms. Met deze toevoeging ondersteunt Login VSI nu alle belangrijke desktopvirtualisatieplatforms en reguliere zakelijke desktops.

Over Login VSI:

Login VSI is ‘s werelds toonaangevende leverancier van applicatieprestatietests voor VDI-omgevingen. Onze software zorgt voor optimale prestaties, schaalbaarheid en beschikbaarheid van desktops en applicaties die in elk type gecentraliseerde Windows-omgeving worden uitgevoerd. Login VSI optimaliseert momenteel de eindgebruikerservaring voor meer dan 2,5 miljoen gebruikers en bestaat al 15 jaar met meer dan 400 klanten in 50 landen. Ga voor meer informatie naar www.loginvsi.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Nonna Druker: n.druker@loginvsi.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr