23:52 uur 29-09-2021

Q4 kondigt formele lancering aan van innovatieve ‘Capital Markets Events’-oplossing om spelers op de kapitaalmarkten te verbinden

TORONTO–(BUSINESS WIRE)– Q4 Inc. (‘Q4’ of ‘het bedrijf’), een toonaangevend communicatieplatform voor kapitaalmarkten, heeft vandaag aangekondigd dat het na een succesvolle proefperiode zijn Capital Markets Events (‘CME’)-oplossing formeel heeft gelanceerd. De oplossing is bedoeld om beursgenoteerde bedrijven, investeerders en investeringsbanken over de hele wereld efficiënt en effectief met elkaar te verbinden.

Het verbinden van alle kanten van de kapitaalmarkten in de wereld van vandaag vereist een nieuwe benadering van het traditionele samenbrengen van investeerders en managementteams van beursgenoteerde bedrijven. Door het beleid voor werken op afstand en hybride werken, beperkte reisbudgetten en de voordelen van een hogere productiviteit als gevolg van minder reizen, is het organiseren en bijwonen van traditionele persoonlijke evenementen lastig geworden voor organisaties en investeerders. Bovendien kunnen de organisatoren van evenementen erachter komen dat het organiseren van een waardevol, verrijkend evenement dat voldoet aan de behoeften van alle soorten deelnemers, ongeacht de locatie, een hele uitdaging kan zijn zonder een gebruiksvriendelijk platform om het evenement te faciliteren.

De Q4 CME-oplossing wordt geleverd op het technologieplatform van Q4. Hiermee kunnen klanten aan zowel koop- als verkoopzijde boeiende digitale ervaringen vormgeven, beheren en leveren, voor complexe virtuele en hybride beleggersevenementen zoals beleggersconferenties, non-deal roadshows, virtuele busreizen, omgekeerde roadshows en een-op-eenvergaderingen op schaal. Deze ervaringen omvatten videoproductie van uitzendkwaliteit, vergaderschema’s, waaronder meerdere presentatietypen, breakout-ruimtes en virtueel netwerken. Klik hier voor een videovoorbeeld van de Q4 CME-ervaring.

“Op grond van de visie om alle deelnemers op de kapitaalmarkten naadloos met elkaar te verbinden om elkaar te ontdekken, met elkaar te communiceren en betrokken te raken, verheugt het ons zeer een hoogwaardige oplossing te bieden die het mogelijk maakt traditionele persoonlijke evenementen te creëren in een virtuele of hybride wereld,” aldus Darrell Heaps, CEO van Q4 Inc. “We zijn van plan om in de toekomst de mogelijkheden van ons platform uit te breiden door producten aan te bieden voor het beheer van bredere bedrijfstoegang, transactiebeheer en workflows voor onderzoeksmanagement.”

Ga voor meer informatie over de Q4 CME-oplossing naar onze website.

Over Q4, Inc.

Q4 Inc. (Q4) , is een toonaangevend communicatieplatform voor kapitaalmarkten dat de manier waarop beursgenoteerde ondernemingen, beleggers en investeringsbanken beslissingen nemen ingrijpend verandert. Dankzij het platform kunnen zij op efficiënte wijze elkaar ontdekken, communiceren en relaties aangaan. Het end-to-end technologieplatform van Q4 faciliteert interacties op de kapitaalmarkten via de IR-websiteproducten, oplossingen voor virtuele evenementen, een klantrelatiebeheeroplossing voor kapitaalmarkten en tools voor aandeelhouders- en marktanalyse. Het bedrijf is een vertrouwde partner voor meer dan 2500 beursgenoteerde bedrijven, waaronder ongeveer de helft van de S&P 500-bedrijven, en voor toonaangevende investeringsbanken. Q4 is gevestigd in Toronto en heeft kantoren in New York en Londen.

Ga voor meer informatie naar: www.q4inc.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Karen Greene

Q4 Inc.

media@q4inc.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr