10:12 uur 15-09-2021

Phenom demonstreert AI-aangedreven talentervaringen op Zukunft Personal Reconnect Exhibition in Keulen

MNCHEN–(BUSINESS WIRE)– Phenom, de wereldleider in Talent Experience Management (TXM), is aanwezig op ZP Reconnect in Keulen, Duitsland van 14-16 september. Op elke Phenom-stand kunnen aanwezigen ontdekken hoe AI en automatisering het best passende talent matchen met de juiste baan, werknemers in staat stellen om hun vaardigheden bij te spijkeren en te evolueren, en sourcinginspanningen versnellen terwijl ze de tijd verkorten om te vullen.

“Phenom is verheugd om deel te nemen aan een van Europa’s toonaangevende handelsbeurzen en contact te leggen met HR-innovators over de impact van talentervaringen die zijn geworteld in intelligentie”, zegt Sebastian Hust, senior director talent experience strategy bij Phenom. “Het programma van dit jaar zal een duidelijk beeld geven van hoe HR-teams de toekomst van werk kunnen omarmen.”

Het platform van Phenom personaliseert en automatiseert het talenttraject voor kandidaten, recruiters, medewerkers en management met Career Site, Chatbot, CRM, CMS, SMS- en e-mailcampagnes, University Recruiting, Internal Mobility, Career Pathing, Diversity & Inclusion, Talent Marketplace, Gigs, Referrals , Inhuurmanager en Analytics.

Phenom Demonstrates AI-Powered Talent Experiences at Zukunft Personal Reconnect Exhibition in Cologne

MUNICH–(BUSINESS WIRE)– Phenom, the global leader in Talent Experience Management (TXM), is attending ZP Reconnect in Cologne, Germany from Sept. 14-16. At any Phenom booth, attendees will be able to discover how AI and automation match best-fit talent with the right job, empower employees to upskill and evolve, and accelerate sourcing efforts while cutting time to fill.

“Phenom is excited to participate in one of Europe’s leading trade fairs and connect with HR innovators about the impact of talent experiences rooted in intelligence,” said Sebastian Hust, senior director of talent experience strategy at Phenom. “This year’s program will provide a clear look at how HR teams can embrace the future of work.”

Phenom’s platform personalizes and automates the talent journey for candidates, recruiters, employees and management with Career Site, Chatbot, CRM, CMS, SMS and Email Campaigns, University Recruiting, Internal Mobility, Career Pathing, Diversity & Inclusion, Talent Marketplace, Gigs, Referrals, Hiring Manager and Analytics.

Over 100 companies across the EMEA market have adopted Phenom’s platform to upgrade their talent experiences. As demand for Talent Experience Management has spiked over the last year, Phenom acquired two Europe-based companies and opened an office in Munich to complement its European headquarters in Rotterdam. Over 100 Phenom employees are based in countries including Germany, France, Ireland, the Netherlands, Switzerland, Italy, Spain and the United Kingdom.

About Phenom

Phenom is a global HR technology company with a purpose to help a billion people find the right job. As a result, employers improve their talent acquisition and talent management efforts by helping candidates and employees find the right job, recruiters identify and engage the right talent, and management optimizes HR strategy, process and spend. Phenom was ranked among the fastest-growing technology companies in the 2020 Deloitte Technology Fast 500, and won a regional 2020 Timmy Award for launching and optimizing HelpOneBillion.com.

Headquartered in Greater Philadelphia, Phenom also has offices in India, Israel, the Netherlands, Germany and the United Kingdom.

Contacts

Dan Norton, Public Relations Manager, Phenom

dan.norton@phenompeople.com
267-270-5630

Check out our twitter: @NewsNovumpr