09:00 uur 05-05-2021

Phenom uitgeroepen als een van de allereerste strategische leiders in Fosway’s 9-Grid™ van 2021 voor talentwerving

Stijgende acceptatie van talentervaring weerspiegelt de groei en toewijding van Phenom aan wereldwijde klanten

ROTTERDAM, Nederland–(BUSINESS WIRE)– Phenom, de nr. 1 aanbieder van Talent Experience Management (TXM)-oplossingen, is erkend als strategische leider in de Fosway 9-Grid™ van 2021 voor talentwerving. Fosway identificeert strategische leiders als bedrijven die een rijk scala aan mogelijkheden bieden met een brede verscheidenheid aan functies en de verfijning hebben om te voldoen aan de behoeften van complexe klanten op ondernemingsschaal. Bovendien bereiken deze oplossingen een hogere mate van klantimpact en belangenbehartiging in vergelijking met alternatieven op de markt.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20210505005310/nl/

(Photo: Business Wire)

(Photo: Business Wire)

Het Fosway Group 9-Grid™-rapport voor talentwerving geeft de relatieve positie van oplossingen en leveranciers aan in de Europese systeemruimte voor talentwerving. Met een analyse van de gegevens van de door de pandemie veranderde markt toont het rapport van 2021 bovendien hoe goed softwareoplossingen zijn geschaald en hebben gepresteerd voor klanten tijdens de volatiliteit van vorig jaar.

Het rapport identificeerde verschillende belangrijke markt- en oplossingstrends, waaronder:

  • DE GROTE NIEUWE AANWERVING: Bedrijven die vorig jaar banen verloren, richten zich op betere rekruteringstechnologie om zich voor te bereiden op strategische, efficiënte nieuwe aanwervingen.
  • KANDIDAATERVARING: Transparante communicatie en flexibele besluitvorming liggen ten grondslag aan positieve ervaringen van kandidaten voor zowel aanwervingen als niet-aanwervingen.
  • KUNSTMATIGE INTELLIGENTIE: Bedrijven moeten optimaal gebruik maken van AI en automatisering in het wervingsproces om concurrerend te blijven.
  • DIVERSITEIT, GELIJKHEID EN INCLUSIE: Werkgevers realiseren zich dat verplichtingen op het gebied van diversiteit, gelijkheid en inclusie centraal moeten staan in hun HR-strategieën.
  • VIDEO-ERVARINGEN: De rol van live video bij aanwervingen zal ook na de pandemie blijven bestaan, aangezien bedrijven zich realiseren dat het een efficiënte, authentieke manier is om de meest geschikte kandidaten te vinden.
  • PLANNING VAN SOLLICITATIEGESPREKKEN: Chatbot en AI verminderen de wrijving in het hele planningsproces, waardoor meer betekenisvolle interacties tussen kandidaten en recruiters worden gegenereerd.
  • TALENTENMARKT: De meest effectieve oplossingen dienen gigs, omscholing en bijscholing te omvatten voor wederzijdse groei van werkgevers/werknemers.
  • COLLABORATIEVE AANWERVING: Verbetering van de communicatie tussen de workflows van recruiters en wervingsmanagers wordt aangemoedigd door integraties met Microsoft Teams en Slack.

“De focus van Phenom op het zorgen voor een disruptie van de kandidaat- en wervingservaringen heeft sterke weerklank gevonden in de markt,” aldus David Wilson, CEO van Fosway. “Snelle groei van de acceptatie in bedrijfsorganisaties, evenals uitgebreide fysieke aanwezigheid en meerdere marktacquisities versnellen het succes ervan in Europa en wereldwijd. Dit alles rechtvaardigt de verhoogde score van Phenom als strategische leider voor Talentwerving in 2021.”

In 2020 werd het Phenom-platform aangenomen door 25.000 recruiters, talentmarketeers en wervingsmanagers, waardoor ze meer dan 2 miljoen mensen konden aanwerven en contact konden maken met meer dan 3 miljoen werknemers.

Het Phenom-platform automatiseert administratieve taken en personaliseert ervaringen, waardoor meer impactvolle momenten worden gegenereerd tijdens het hele talenttraject. Hierdoor vinden kandidaten sneller de juiste baan; leren en evolueren medewerkers; ontdekken recruiters het meest geschikte talent met efficiëntie en schaal; en nemen managers sterkere datagestuurde beslissingen om hun toekomstige teams op te bouwen.

Kuehne+Nagel, een wereldwijd logistiek bedrijf en Phenom-klant, blijft elke dag nieuwe waarde zien in het Phenom-platform.

“Met Phenom hebben we onze gecentraliseerde wervingsactiviteiten per halfrond kunnen versterken, een externe carrièresite gebouwd en deze aan de lokale markten aangepast, een CRM geïmplementeerd – en nu onze werknemerservaring naar een hoger niveau getild – om het meest geavanceerde ecosysteem voor talentverwerving op te bouwen dat er er is om aan te bieden,” stelde Sandra Aasma, wereldwijde HR-systeemexpert bij Kuehne+Nagel.

“Terwijl Phenom zich blijft uitbreiden in EMEA, zijn we vereerd om een van de allereerste strategische leiders in het talentwervingsraster van Fosway te zijn,” verklaarde Jeff Carey, senior vice president International Business bij Phenom. “Onze nieuwe positie in de Fosway 9-grid™ geeft aan dat bedrijven routinematig voor Phenom kiezen – ondersteund door ons geavanceerde AI-aangedreven platform en onze standvastige toewijding aan klanten. Door constant te upgraden en nieuwe producten te lanceren, blijven we altijd het voortouw nemen in een snel evoluerende HR-technologiemarkt.”

Meer dan 100 bedrijven in de EMEA-markt hebben het Phenom-platform gebruikt om hun talentervaringen te verbeteren. Daar de vraag naar Talent Experience Management sterk is toegenomen, heeft Phenom onlangs twee in Europa gevestigde bedrijven overgenomen en een kantoor geopend in München als aanvulling op het Europese hoofdkantoor in Rotterdam. Met meer dan 100 medewerkers in landen als Duitsland, Frankrijk, Ierland, Nederland, Zwitserland, Italië, Spanje en het Verenigd Koninkrijk, blijft Phenom het belang van EMEA versterken binnen de ultieme groeistrategie van het bedrijf.

Ga naar hun blog voor meer informatie over de positie van strategische leider van Phenom.

Om de volledige analyse van Fosway te zien, bekijk hun 9-grid™.

Over Phenom

Phenom is een wereldwijd HR-technologiebedrijf met als doel een miljard mensen te helpen bij het vinden van de juiste baan. Met expertise in het bouwen van AI-aangedreven, schaalbare oplossingen, personaliseert en automatiseert Phenom Talent Experience Management (TXM) het talenttraject voor kandidaten, recruiters, werknemers en management met zijn carrièresite, chatbot, CRM, CMS, sms- en e-mailcampagnes, werving op universiteiten, interne mobiliteit, loopbaanontwikkeling, diversiteit en inclusie, talentenmarkt, gigs, verwijzingen, wervingsmanager en analyse. Hierdoor verbeteren werkgevers hun inspanningen op het gebied van talentwerving en talentbeheer door kandidaten en werknemers te helpen de juiste baan te vinden, identificeren en trekken recruiters het juiste talent aan, en optimaliseert het management de strategie, het proces en de uitgaven voor HR. Phenom werd gerangschikt onder de snelstgroeiende technologiebedrijven in de Deloitte Technology Fast 500 van 2020 en won een regionale Timmy Award 2020 voor het lanceren en optimaliseren van HelpOneBillion.com.

Phenom heeft zijn hoofdkantoor in Greater Philadelphia en heeft ook kantoren in India, Israël, Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Ga voor meer informatie naar www.phenom.com. Maak contact met Phenom op LinkedIn, Twitter, Facebook, YouTube en Instagram.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:

Dan Norton, Public Relations Manager, Phenom

dan.norton@phenompeople.com
267-270-5630

Check out our twitter: @NewsNovumpr