00:35 uur 10-09-2021

Huboo Technologies gecertificeerd als een ‘Best Place to Work’ in Nederland

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– Huboo Technologies is officieel erkend als een van de beste plekken om te werken in Nederland voor 2021 volgens het jaarlijkse prestigieuze ‘Best Places To Work’-certificeringsprogramma. De medewerkers gaven het bedrijf een hoge score op het gebied van arbeidsvoorwaarden, werkplekcultuur en relaties en erkenden het bedrijf als een van de lonende plekken om te werken waar mensen hun potentieel kunnen ontsluiten en de beste dienstverleningskwaliteit kunnen bieden aan klanten.

Huboo Technologies, opgericht in 2017, is een snelgroeiende leverancier van eCommerce-vervulling die innovatieve en intuïtieve technologie combineert met een pan-Europees logistiek netwerk onder leiding van zeer bekwame en klantgerichte magazijnteams. Huboo heeft onlangs een magazijn in Eindhoven geopend en de software van het bedrijf kan geïntegreerd worden met alle belangrijke verkoopkanalen en stelt eCommerce-bedrijven in staat hun volledige voorraad vanuit één tool te beheren. Hiermee hebben ze toegang tot een slimmer, productiever en door mensen beheerd magazijn.

Best Places to Work is een internationaal certificeringsprogramma dat wordt beschouwd als de ‘Platinum Standard’ bij het identificeren en erkennen van topwerkplekken over de hele wereld. Het biedt werkgevers de mogelijkheid om meer te weten te komen over de betrokkenheid en de tevredenheid van hun werknemers, en het eert diegenen die zorgen voor een uitstekende werkervaring met de hoogste normen met betrekking tot arbeidsomstandigheden.

“Op mijn eerste dag bij Huboo had ik al een goed beeld van het bedrijf: een open, transparante en leuke werkplek, maar na wat tijd in het bedrijf te hebben doorgebracht kan ik zeggen dat de werkelijkheid veel beter is dan de verwachtingen die ik had. Ik werk in een bedrijf dat naar me luistert, dat voor me zorgt en me alle tools geeft die ik nodig heb om mijn werk op de beste manier te doen. Ik ben erg onder de indruk van de geweldige werkomgeving. Mijn collega’s zijn niet alleen uitstekende professionals, het zijn ook open, leuke en sociale mensen. Het is waar dat je plezier kunt hebben tijdens het werken, zoals ik heb kunnen ervaren bij Huboo,” aldus Raul Montiel, Business Development Manager van het bedrijf.

OVER HET ‘BEST PLACES TO WORK’-PROGRAMMA

Best Places To Work is de meest definitieve ‘Employer of Choice’-certificering die wordt nagestreefd door organisaties. Het programma certificeert en erkent toonaangevende werkplekken in veel landen over de hele wereld met zijn eigen beoordeling die de aantrekkelijkheid van een bedrijf analyseert via een proces in twee stappen gericht op 8 werkplekfactoren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Maria Mercedes
maria@bestplacestoworkfor.org

+44 208 895 6562

Check out our twitter: @NewsNovumpr