16:51 uur 23-07-2020

Comdata Albanië geëerd als een van de beste Albanese bedrijven om voor te werken in 2020

TIRANA, Albanië–(BUSINESS WIRE)– Comdata Albanië, onderdeel van een toonaangevende, innovatieve wereldwijde serviceprovider voor klanteninteractie en procesbeheer, werd onlangs erkend als een van de beste werkgevers van 2020. Het internationale HR-certificeringsprogramma, Best Places to Work, biedt werkgevers in verschillende landen de mogelijkheid om meer te weten te komen over de betrokkenheid en tevredenheid van hun medewerkers en beloont degenen die een uitstekende werkomgeving bieden met de hoogste normen voor arbeidsomstandigheden.

“Sinds Comdata bijna twee jaar geleden de Albanese markt betrad, is het onze topprioriteit een werkplek te creëren waar werknemers zich welkom voelen, waar ze kunnen leren, groeien en zich onderdeel kunnen voelen van een geweldig team. We beschouwen onze medewerkers niet puur als productiemiddel voor onze activiteiten. Ons team bestaat uit echte mensen met goede ideeën en we delen de overtuiging dat we samen echte toegevoegde waarde kunnen leveren aan onze klanten en aan onze professionele cultuur” aldus Marco Besso, Hoofd Operations Albanië en Centraal- en Zuid-Italië.

“Mensen zijn het meest waardevolle bezit van Comdata en we willen een positieve impact hebben binnen de gemeenschap waar we actief zijn, met oog voor diversiteit en inclusiviteit. Wij vinden het uiterst belangrijk dat onze werknemers tevreden zijn en het gevoel hebben dat ze niet alleen een zinvolle bijdrage leveren aan het bedrijf, maar ook aan zichzelf en de gemeenschap. We zijn er erg trots op dat we samen een geweldige werkplek hebben gecreëerd en dat inmiddels 87% van de werknemers van mening is dat Comdata een van de beste werkgevers in Albanië is!” aldus Fabio Coi, Hoofd HR Roemenië, Albanië & Internationale Divisie.

“Comdata Albanië is een bedrijf dat medewerkers in staat stelt en aanmoedigt om hun potentieel te ontwikkelen in een veelzijdige cultuur die gebaseerd is op vertrouwen en integriteitstelde John Sladden, Programmamanager Europa.

OVER HET BEST PLACES TO WORK-PROGRAMMA

Best Places to Work is een wereldwijd HR-certificeringsprogramma dat in vele landen toonaangevende werkplekken certificeert en erkent. De aantrekkelijkheid van een bedrijf wordt beoordeeld in een analyseproces van twee stappen, gericht op acht werkplekfactoren, waaronder cultuur, leiderschap, kansen voor groei en HR-praktijken. Naast het medewerkerstevredenheidsonderzoek voeren we ook een HR-beoordeling uit met betrekking tot de in de organisatie geïmplementeerde HR-praktijken, om te zien hoe deze zich verhouden tot onze wereldwijde normen.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.bestplacestoworkfor.org

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

John Sladden

john@bestplacestoworkineurope.com
+44 208 895 6562

Check out our twitter: @NewsNovumpr