10:36 uur 02-09-2021

TCL gaat de AVC-patentportfoliolicentie van MPEG LA aan

DENVER–(BUSINESS WIRE)– MPEG LA heeft vandaag aangekondigd dat TCL Electronics Holdings Limited (“TCL”) een licentiehouder is geworden van MPEG LA’s AVC Patent Portfolio License (“AVC-licentie”).

Als gevolg van deze overeenkomst zijn alle juridische geschillen met betrekking tot octrooihandhavingsacties die door octrooihouders in de AVC-licentie van MPEG LA tegen TCL zijn aangespannen, opgelost. Klik hier voor meer informatie.

MPEG LA, LLC

MPEG LA is ‘s werelds toonaangevende leverancier van one-stop-licenties voor standaarden en andere technologieplatforms. Vanaf de jaren negentig was het een pionier in de moderne octrooipool en hielp het bij het produceren van de meest gebruikte normen in de geschiedenis van consumentenelektronica en breidt het de toegang tot andere baanbrekende technologieën uit. MPEG LA heeft licentieprogramma’s uitgevoerd voor een verscheidenheid aan technologieën, bestaande uit 25.000 patenten in 94 landen met zo’n 260 patenthouders en meer dan 7.200 licentiehouders. Ongeveer 2.000 licentiehouders genieten van de wereldwijde one-stop-dekking van MPEG LA’s AVC Patent Portfolio License onder essentiële patenten die eigendom zijn van 40 patenthouders. Door gebruikers te helpen bij de implementatie van hun technologische keuzes, biedt MPEG LA licentieoplossingen die toegang bieden tot fundamenteel intellectueel eigendom, vrijheid van handelen, minder risico op rechtszaken en voorspelbaarheid in het bedrijfsplanningsproces. Ga voor meer informatie naar www.mpegla.com.

TCL Enters into MPEG LA’s AVC Patent Portfolio License

DENVER–(BUSINESS WIRE)– MPEG LA announced today that TCL Electronics Holdings Limited (“TCL”) has become a Licensee to MPEG LA’s AVC Patent Portfolio License (“AVC License”).

As a result of this agreement, all legal disputes related to patent enforcement actions brought by patent holders in MPEG LA’s AVC License against TCL have been resolved. Click here for more information.

MPEG LA, LLC

MPEG LA is the world’s leading provider of one-stop licenses for standards and other technology platforms. Starting in the 1990s, it pioneered the modern-day patent pool helping to produce the most widely used standards in consumer electronics history and is expanding access to other groundbreaking technologies. MPEG LA has operated licensing programs for a variety of technologies consisting of 25,000 patents in 94 countries with some 260 patent holders and more than 7,200 licensees. Approximately 2,000 licensees enjoy the worldwide one-stop coverage of MPEG LA’s AVC Patent Portfolio License under essential patents owned by 40 patent holders. By assisting users with implementation of their technology choices, MPEG LA offers licensing solutions that provide access to fundamental intellectual property, freedom to operate, reduced litigation risk and predictability in the business planning process. For more information, go to www.mpegla.com.

Contacts

Tom O’Reilly

MPEG LA, LLC

Tel: 303.200.1710

toreilly@mpegla.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr