00:49 uur 21-04-2023

Handhavingsacties wegens inbreuk op HEVC-octrooien afgehandeld

DENVER–(BUSINESS WIRE)– MPEG LA, LLC heeft vandaag aangekondigd dat de handhavingsactie ingesteld in Landgericht Düsseldorf, Duitsland tegen Samsung Electronics GmbH (“Samsung”), zoals het bedrijf aankondigde op 28 maart 2022 (zie https://www.mpegla.com/wp-content/uploads/FINAL-Samsung-HEVC-PrsRls-2022-03-28-.pdf) zijn afgehandeld met het nemen van licenties. Hiermee zijn alle juridische geschillen in verband met die handhavingsacties voor octrooien opgelost.

MPEG LA, LLC

MPEG LA is ‘s werelds toonaangevende leverancier van one-stop-licenties voor standaarden en andere technologieplatforms. Vanaf de jaren negentig was het een pionier in de moderne octrooipool en hielp het bij het produceren van de meest gebruikte normen in de geschiedenis van consumentenelektronica en breidt het de toegang tot andere baanbrekende technologieën uit.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Tom O’Reilly

MPEG LA, LLC

Tel: 303.200.1710

toreilly@mpegla.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr