12:17 uur 01-09-2021

Jetcraft versterkt het Amerikaanse team

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Jetcraft, de wereldleider in de verkoop, overnames en handel van zakenjets, blijft zijn wereldwijde aanwezigheid versterken met de benoeming van Michael McCafferty als Sales Director voor Amerika, voor de regio Noordoost-VS.

McCafferty komt bij Jetcraft na een carrière van 15 jaar in de zakenluchtvaart, met senior salesfuncties bij Guardian Jet en Flexjet. Ondersteund door een ervaren team van verkoopdirecteuren in Noord- en Zuid-Amerika, neemt McCafferty het voormalige territorium over van Dan Kilkeary, die is gepromoveerd tot Senior Vice President of Sales for the Americas.

Dan Kilkeary, SVP Sales Americas bij Jetcraft, zegt: “Michael is een sterke aanvulling op ons groeiende Americas-team en zal ons helpen om meer waarde te blijven leveren aan onze klanten in het noordoosten van de VS. In de afgelopen 18 maanden hebben we een toename gezien van nieuwe gebruikers die onze branche betreden via fractionele en jet-kaartplatforms, en Michael’s ervaring in deze sectoren, naast verkoop en acquisitie, stelt hem in staat om vanaf het allereerste begin deskundig advies te bieden van de eigendomsreis.

Jetcraft Bolsters Americas Team

LONDON–(BUSINESS WIRE)– Jetcraft, the world leader in business jet sales, acquisitions and trades, continues to cement its global presence with the appointment of Michael McCafferty as Sales Director for the Americas, covering the Northeast US region.

This press release features multimedia. View the full release here: https://www.businesswire.com/news/home/20210901005423/en/

Michael McCafferty appointed Jetcraft Sales Director for the Americas. (Photo: Business Wire)

Michael McCafferty appointed Jetcraft Sales Director for the Americas. (Photo: Business Wire)

McCafferty joins Jetcraft following a 15-year career in business aviation, with senior level sales positions at Guardian Jet and Flexjet. Supported by an experienced team of sales directors across North and South America, McCafferty takes over the former territory of Dan Kilkeary who has been promoted to Senior Vice President of Sales for the Americas.

Dan Kilkeary, SVP Sales Americas at Jetcraft, says: “Michael strongly complements our growing Americas team and will help us to continue delivering increased value to our clients in the Northeast US region. Over the past 18 months we’ve seen a surge in first-time users entering our industry through fractional and jet card platforms, and Michael’s experience in these sectors, in addition to sales and acquisitions, enables him to offer expert advice from the very start of the ownership journey.

“Additionally, for our long-term clients, Michael’s in-depth understanding of the market will greatly benefit buyers and sellers throughout COVID-19 recovery.”

ENDS

About Jetcraft

Jetcraft is the leader in international aircraft sales, marketing and ownership strategies, managing and maintaining over 20 regional offices globally. The company’s unparalleled success over nearly 60 years in business aviation has earned it a world-class reputation, along with an exceptional customer base, a wide network of connections and one of the largest inventories within the industry.

For more information, please visit www.jetcraft.com

Contacts

For more information, please contact 8020 Communications.

Anna Price

Email: jetcraft@8020comms.com
Telephone: +44 (0)1483 447380

Check out our twitter: @NewsNovumpr