19:47 uur 03-04-2023

Jetcraft breidt uit met overname van Noord-Amerikaanse makelaar

Jetcraft neemt CFS Jets over; wordt grootste internationale specialist in zakenvliegtuigen.

Jetcraft®, de wereldwijde leider in de verkoop, overname en handel van zakenvliegtuigen, heeft Corporate Fleet Services (CFS Jets) overgenomen, een vooraanstaand zakenluchtvaartbedrijf dat gespecialiseerd is in de markten voor turboprops, lichte en middelgrote straalvliegtuigen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230403005541/nl/

Jetcraft and CFS Jets (Photo: Business Wire)

Jetcraft and CFS Jets (Photo: Business Wire)

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Peter Antonenko, president van Jetcraft, zegt: “Al meer dan 60 jaar bepaalt Jetcraft de norm voor transacties met zakenvliegtuigen, met een sterke focus op super middelgroot, grote vliegtuigen en vliegtuigen met een zeer groot bereik. Met de toevoeging van CFS Jets is onze productexpertise de meest diverse in de industrie, die die van alle andere makelaars en fabrikanten overtreft, terwijl we onze klanten bijna een eeuw ervaring, meer dan 100 toegewijde wereldwijde adviseurs en het grootste aantal exclusieve vleigtuigvermeldingen bieden.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kate Beveridge bij 8020 Communications.

E-mail: jetcraft@8020comms.com
Telefoon: +44 (0)1483 447380

Check out our twitter: @NewsNovumpr