22:09 uur 26-08-2021

QCT toont geavanceerde 5G-oplossingen op The Big 5G Event

Stimulering van innovaties met Open RAN en enterprise 5G-oplossingen

SAN JOSE, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Quanta Cloud Technology (QCT), een toonaangevende leverancier van hardware-oplossingen voor datacenters, heeft vandaag details bekendgemaakt over zijn deelname aan het Big 5G Event 2021, dat zowel ter plaatse als virtueel wordt gehouden van 30 augustus t/m 3 september in het Colorado Convention Center, Denver. QCT zal 5G-demo’s en oplossingen tonen die zijn ontwikkeld samen met ecosysteempartners (Intel, Red Hat, Robin.io, Wind River, DZS) op stand #900a voor zowel openbare als particuliere netwerken en zijn nieuwste inzichten delen tijdens het evenement.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20210826005748/nl/

QCT Sessions at the Big 5G Event 2021 (Graphic: Business Wire)

QCT Sessions at the Big 5G Event 2021 (Graphic: Business Wire)

5G-demo’s, oplossingen en hoogtepunten met partners van QCT op het Big 5G-evenement:

QCT 5G-oplossingen gaan van datacenter en edge tot on-premise, met twee belangrijke productlijnen, IronInfra en OmniPOD, om te voorzien in de modernisering van infrastructuur en digitale transformatie.

 • IronInfra-productlijn: QCT levert IronCloud- en IronEdge-oplossingen voor telecominfrastructuren.

  • IronCloud – Network Function Virtualization Infrastructure (NFVI)-oplossingen voor telecomoperators. QCT IronCloud biedt cloud-native infrastructuren voor mobiele netwerkoperators die gebruik maken van 5G core, vRAN, CNF’s en CDN-gebruiksscenario’s via zijn ecosysteempartnerschappen.
  • IronEdge – QCT’s edge-oplossingen die zijn goedgekeurd door het Telecom Infra Project voor het bouwen en ondersteunen van Open RAN in verschillende scenario’s, waaronder gecentraliseerd RAN, gedistribueerd RAN en MEC-gebruiksscenario’s.
 • OmniPOD-productlijn: end-to-end enterprise 5G-netwerkoplossingen die helpen bij het realiseren van dynamische 5G-toepassingen en -diensten.

  • OmniCore: QCT’s cloud-native, gevirtualiseerde 5G core-netwerkoplossing die voorziet in ontwerpen met hoge beschikbaarheid om te voldoen aan de betrouwbaarheidseisen en die optimalisatie van netwerkfuncties mogelijk maakt.
  • OmniRAN: QCT’s 5G RAN-oplossing bestaande uit BBU, FHGW en RRU met flexibele systeemconfiguraties om aan uiteenlopende dekkings- en capaciteitsbehoeften te voldoen.
  • OmniView: QCT’s Operations Administration and Management (OAM)-systeem voor het beheren en bewaken van OmniCore en OmniRAN.
 • Hoogtepunten met ecosysteempartners: er zullen ontwikkelingen in samenwerking met de volgende partners voorhanden zijn.

  • Intel/Red Hat: QCT bouwt een Open RAN CU/DU met Red Hat OpenShift, Intel FlexRAN en OpenNESS Operator. Het bewerkstelligt automatisering van installatie en configuratie en maakt eenvoudig resourcebeheer en -bewaking voor operators mogelijk.
  • Robin.io: QCT en Robin.io hebben een open en uitbreidbaar cloud-native automatiseringsplatform ontwikkeld voor implementatie en levenscyclusbeheer van de volledige 5G-stack, zowel VNF als CNF, met toonaangevende TCO.
  • Wind River: als een van de eerste partners van het Wind River Studio Hardware Ready-programma voltooide QCT de zelfvalidatie met datacenter- en edge-servers die dienstverleners ten goede komen bij het snel verminderen van OPEX en het versnellen van de introductie van nieuwe hoogwaardige services.
  • DZS: de QCT en DZS Converged Edge Cloud Blueprints bieden eenvoudige, gemakkelijk te implementeren, gezamenlijk gevalideerde referentieconfiguraties van hardware en software voor 5G-netwerkdiensten en -implementaties in de Core-, RAN- en Edge Access-domeinen.

QCT-experts zullen te vinden zijn op stand #900a om hun 5G-traject en -implementaties voor meerdere klant-POC’s in verticale sectoren zoals productie, landbouw en entertainment te delen. Meer informatie op: https://go.qct.io/telco/

Over Quanta Cloud Technology (QCT)

Quanta Cloud Technology (QCT) is een wereldwijde leverancier van datacenteroplossingen die de efficiëntie van hyperscale hardware combineert met infrastructuursoftware van een diversiteit aan marktleiders om de volgende generatie datacenterontwerp en operationele uitdagingen op te lossen. QCT bedient cloudserviceproviders, telecombedrijven en ondernemingen met openbare, hybride en privé-clouds.

Productlijnen omvatten hypergeconvergeerde en softwaregedefinieerde datacenteroplossingen, evenals servers, opslag, switches en geïntegreerde racks met een ecosysteem van hardwarecomponenten en softwarepartners. QCT ontwerpt, produceert, integreert en onderhoudt zijn aanbod via zijn eigen wereldwijde netwerk. Het moederbedrijf van QCT is Quanta Computer, Inc., een Fortune Global 500-onderneming. www.QCT.io

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:

Danny Chang (QCT)

Danny_Chang@quantatw.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr