23:45 uur 22-08-2021

Agthia lanceert eZad, een online-veilingplatform voor dadels, het eerste in zijn soort

  • eZad stelt dadelboeren in de VAE in staat om wereldwijd rechtstreeks in bulkhoeveelheden te verkopen aan kopers van dadels. Het platform heeft tot doel het kopen en verkopen van dadels sneller, transparanter en winstgevender te maken voor alle belanghebbenden.
  • eZad biedt ook een complete waardeketenoplossing binnen uw handbereik.

 

ABU DHABI, Verenigde Arabische Emiraten–(BUSINESS WIRE)– Agthia Group PJSC, een vooraanstaand regionaal voedsel- en drankenbedrijf, heeft vandaag de introductie van eZad bekendgemaakt, een innovatief, gemakkelijk en efficiënt business-to-business e-veilingplatform, waar kopers van over de hele wereld dadels in bulk kunnen kopen van verkopers in VAE.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20210822005037/nl/

eZad, the First of its Kind Online Auction Platform for Dates (Photo: AETSOWire)

eZad, the First of its Kind Online Auction Platform for Dates (Photo: AETSOWire)

eZad maakt kopen en verkopen van dadels sneller, transparanter en winstgevender voor alle belanghebbenden. Het platform zet zich ervoor in om boeren te helpen betere dadels te kweken, terwijl groothandeldadelkopers in staat worden gesteld hun bedrijf te laten groeien.

In de eerste fase zal eZad dadels afnemen van boeren in de VAE en beginnen met inventariseren vanaf de start van het oogstseizoen in augustus. Vervolgens zal het bereik van eZad geleidelijk uitbreiden naar andere landen.

Boeren zullen hun te veilen dadels in een catalogus in eZad opnemen via een betrouwbaar certificeringssysteem dat dadels rangschikt onder betrouwbare marktstandaarden, ondersteund door een kwaliteitsgarantie gebaseerd op de uitgebreide ervaring en reputatie van Al Foah.

De veilingcatalogus wordt 48 uur beschikbaar gesteld op eZad aan kopers over de gehele wereld. Kopers zullen in staat zijn de catalogus te doorzoeken en te filteren gebaseerd op voorkeuren als prijs, soort dadel, hoeveelheid en kwaliteit.

Kopers kunnen de gekochte dadels ophalen bij de magazijnen van eZad of kiezen uit één van de geboden diensten, waaronder opslag, verpakken, laden, uitzwavelen, wassen en de dadels leveren naar locaties wereldwijd.

Alan Smith, Chief Executive Officer van de Agthia Group, zei: “Het eZad-platform is opgezet om transparantie, gemak en standaardisatie te bieden aan de dadelindustrie via de technologie en diensten die we bieden. Ons doel is om kleine en grote boeren rechtstreeks te koppelen aan dadelkopers via een enkelvoudig, eenvoudig en innovatief platform. Door deze rechtstreekse link te creëren, worden voorheen verborgen marges alsmede reisuitgaven geschrapt en daardoor een kosteneffectieve oplossing aan kopers geboden.”

Hij voegde toe: “Het op maat gemaakte platform pakt de pijnpunten aan van alle betrokken belanghebbenden overal in de waardeketen. We hebben onze boeren en klanten altijd centraal gesteld bij alles wat we doen en we zullen hiermee doorgaan, om goed economisch rendement en voordeel te verzekeren voor iedereen.”

Het doel van eZad is om het meest vooraanstaande verkoopkanaal te worden voor boeren en tegelijkertijd een complete probleemloze ervaring te bieden voor kopers. Ga naar www.ezad.ae om u in te schrijven of voor meer informatie

LinkedIn

*Bron: AETOSWire

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sanghamitra Sajil

Senior Account Manager

+971554048224

smitra@quillmena.com
www.quillmena.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr