10:05 uur 29-07-2021

Henley & Partners: Investeringsmigratie: “We hebben meer, niet minder immigratie nodig van mensen die een positieve bijdrage leveren aan de samenleving”

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Dr. Christian H. Kaelin, voorzitter van Henley & Partners, zegt dat de aanzienlijke wereldwijde expansie van investeringsmigratie, waardoor welgestelde individuen in andere landen investeren om een verblijfplaats of staatsburgerschap te verwerven, gewoon niet te stoppen is. Tijdens het The World Ahead Gala Dinner, georganiseerd door The Economist in Athene vorige week, verklaarde Dr. Kaelin dat over de hele wereld landen het belang van woonplaats en burgerschap hebben ingezien om de hoognodige directe buitenlandse investeringen, schuldenvrij kapitaal en getalenteerde ondernemers aan te trekken. en ervaren investeerders.

Dr. Kaelin, die algemeen wordt beschouwd als de pionier en een van ‘s werelds meest vooraanstaande experts op het gebied van investeringsmigratie, deelde het podium met de Ierse minister van Financiën en voorzitter van de Eurogroep, Paschal Donohoe, en de Griekse minister van Financiën, Christos Staikouras, tijdens de jaarlijkse evenement om het komende jaar te bespreken met regeringsleiders en bedrijfsleiders.

Henley & Partners: Investment Migration: “We Need More, Not Less Immigration of People Who Contribute Positively to Society”

LONDON–(BUSINESS WIRE)– Henley & Partners Chairman Dr. Christian H. Kaelin says the significant worldwide expansion of investment migration, by which affluent individuals invest in other countries to acquire residence or citizenship, is simply unstoppable. Speaking at The World Ahead Gala Dinner hosted by The Economist in Athens last week, Dr. Kaelin stated that all over the world countries have realized the importance of residence and citizenship to attract much-needed foreign direct investment, debt-free capital, talented entrepreneurs, and experienced investors.

Dr. Kaelin, who is widely considered the pioneer and one of the world’s foremost experts in investment migration, shared the stage with Ireland’s Minister for Finance and President of the Eurogroup, Paschal Donohoe, and Greece’s Minister of Finance, Christos Staikouras, at the annual event to discuss the year ahead with government and business leaders.

Further accelerated by the need to alleviate the financial distress following the Covid-19 pandemic across the world, Dr. Kaelin pointed out that more and more countries are offering investment migration programs or introducing new options in order to attract highly sought-after talent and capital to support their economies and strengthen their ‘sovereign equity’. Dr. Kaelin coined the term ‘sovereign equity’ in 2019 in Davos to describe how investment migration has the ability to endow nations with sustainable investments in a relatively short time frame without them having to increase debt and thereby burden future generations – while gaining highly qualified and experienced entrepreneurs and investors as new residents or even citizens.

Dr. Kaelin stressed that, particularly in Europe, there is also a pressing need to introduce much more positive migration policies to manage the global refugee crisis constructively while also attracting international investors and talent. He acknowledged that although politically challenging, it also presents a tremendous opportunity for the EU. “We need more, not less immigration of people who contribute positively to society,” he told the audience.

Contacts

Media Contact
Sarah Nicklin

Group Head of PR

sarah.nicklin@henleyglobal.com
Mobile: +27 72 464 8965

Check out our twitter: @NewsNovumpr