09:51 uur 15-07-2021

Aragen kondigt samenwerking aan met Skyhawk Therapeutics, gericht op de ontwikkeling van nieuwe therapieën voor kleine moleculen die RNA-expressie corrigeren

HYDERABAD, India–(BUSINESS WIRE)– Aragen Life Sciences (voorheen GVK BIO), een toonaangevende Contract Research and Development Organization (CRDO), met hoofdkantoor in Hyderabad, India, heeft aangekondigd dat het is geselecteerd door Skyhawk Therapeutics, een leider in de ontwikkeling van therapieën met kleine moleculen die de RNA-expressie corrigeren, als partner in India. Door deze samenwerking zal Aragen Skyhawk voorzien van verschillende diensten op het gebied van ontdekkingschemie en biologie.

Deze samenwerking is gericht op het versnellen van de onderzoekspijplijn van Skyhawk. “We zijn verheugd dat we door Skyhawk Therapeutics zijn geselecteerd als partner in India. Bij Aragen geloven we dat in elke molecuul de mogelijkheid zit voor een betere gezondheid. Met deze geest kijken we ernaar uit om gebruik te maken van de 20 jaar expertise van Aragen op het gebied van ontdekkingsonderzoek om Skyhawk te helpen bij de ontwikkeling van zijn nieuwe therapieën met kleine moleculen die gericht zijn op enkele van ‘s werelds meest hardnekkige ziekten”, aldus Manni Kantipudi, CEO van Aragen.

Aragen Announces Partnership with Skyhawk Therapeutics, Aimed at Developing Novel Small Molecule Therapeutics that Correct RNA Expression

HYDERABAD, India–(BUSINESS WIRE)– Aragen Life Sciences (formerly, GVK BIO), a leading Contract Research and Development Organization (CRDO), headquartered out of Hyderabad, India, announced that it has been selected by Skyhawk Therapeutics, a leader in the development of small molecule therapeutics that correct RNA expression, as its partner in India. Through this collaboration, Aragen will provide Skyhawk with various discovery chemistry and biology service solutions.

This partnership is focused on accelerating Skyhawk’s research pipeline. “We are delighted to have been selected by Skyhawk Therapeutics as its partner in India. At Aragen, we believe that in every molecule is the possibility for better health. It is with this spirit that we look forward to leveraging Aragen’s 20 years of discovery research expertise to help Skyhawk advance the development of its novel small molecule therapeutics targeting some of the world’s most intractable diseases,” said Manni Kantipudi, CEO of Aragen.

About Aragen Life Sciences

Aragen Life Sciences Pvt Ltd (Aragen) is a global leader in providing discovery, development and manufacturing solutions for life sciences firms. With a team of over 3100 professionals, and through a network of sites around the world, we offer a seamless, integrated platform to advance customer programs from discovery through commercialization for both small molecules and biologics. Established in 2001, Aragen now serves over 450 customers worldwide across multiple modalities and therapeutic areas.

Contacts

Aragen Life Sciences: Sarat Patanaik, +91 95732 80064, sarat.patanaik@aragen.com
MediaMedic Communications Pvt. Ltd.: Bhavna Pathak, +918830654608, info@mediamedichealth.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr