15:00 uur 06-07-2021

Innovaderm ontvangt toperkenning in de CRO Leadership Awards

MONTREAL–(BUSINESS WIRE)– Innovaderm heeft vandaag aangekondigd dat het de CRO Leadership Awards heeft ontvangen. Deze enorme prestatie getuigt van de excellentie en de steeds groeiende aanwezigheid in de CRO-wereld.

Innovaderm biedt full-service klinische onderzoeksdiensten, terwijl het zijn partners van dienst is op hun reis om nieuwe dermatologische therapieën te ontdekken.

Door sponsors te worden geselecteerd als winnaar in de categorie capaciteiten, bewijst Innovaderm eens te meer top of mind te zijn voor geneesmiddelen ontwikkelaars wanneer het aankomt op het selecteren van een CRO voor hun fase 1 tot 3 met vestigingen in Noord-Amerika en Europa. Andere categorieën waar Innovaderm in de top presteerde zijn: Expertise, Compatibiliteit, Kwaliteit en Betrouwbaarheid.

“Deze prijswinnaars hebben bewezen de beste dienstverleners in elke categorie te zijn”, zegt Ed Miseta, hoofdredacteur van Clinical Leader. “Ik feliciteer hen allemaal met hun werkethiek die ze laten zien door consequent te voldoen aan de behoeften van hun klanten die geneesmiddelen ontwikkelen.”

Innovaderm Receives Top Recognition in the CRO Leadership Awards

MONTREAL–(BUSINESS WIRE)– Innovaderm today announced it has been awarded the CRO Leadership Awards. This huge achievement testifies to the excellency and ever-growing presence in the CRO world.

Innovaderm is offering full-service clinical research services, while serving its partners in their journey to discover new dermatology therapies.

Being selected by sponsors as top award winner in the Capabilities category, Innovaderm proves once more being top of mind for drug developers when it comes to selecting a CRO for their phase 1 to 3 with sites in North America and Europe. Other categories where Innovaderm performed in the top are: Expertise, Compatibility, Quality and Reliability.

“These award winners have proven themselves to be the top service providers in each category, said Ed Miseta, chief editor for Clinical Leader. “I congratulate all of them for work ethic they exhibit in consistently meeting the needs of their drug development clients.”

The CRO Leadership Awards honours clinical research organizations that meet and exceed customer expectations. For 2021, Clinical Leader and Life Science Leader have once again teamed up with Industry Standard Research (ISR) to determine the winners. Recipients of the awards are vetted against more than 60 CROs and the participants are assessed by sponsor decision makers who have used clinical research services within the past 18 months.

Dr. Robert Bissonnette, Founder and CEO of Innovaderm, commented: “We are very pleased to receive this recognition. It is a tremendous honour to see our work acknowledged by Biotech and Pharma sponsors. At Innovaderm, we pride ourselves in offering niche expertise and quality services and these awards demonstrate that we are able to deliver.”

About Innovaderm

Innovaderm is a full-service contract research organization (CRO) offering support in the management of Phase 1 to 3 trials worldwide. Innovaderm partners with the drug industry to support single and multicenter clinical research & development. For the past 20 years, our team has supported sponsors with their medical, scientific and clinical execution in dermatology trials. To learn more about Innovaderm, please visit us on our website, LinkedIn, or Twitter.

Contacts

Audrey Miron

Innovaderm Research

1-866-575-3111 ext. 274

amiron@innovaderm.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr