15:00 uur 01-05-2023

Innovaderm erkend door farma- en biotech-sponsors als toppresterende kampioen, winnaar in alle categorieën van de CRO Leadership Awards 2023

MONTREAL–(BUSINESS WIRE)– Innovaderm is geëerd als kampioen van de CRO Leadership Awards 2023 en heeft onderscheidingen voor topprestaties gekregen in alle belangrijke categorieën van expertise, capaciteiten, kwaliteit, betrouwbaarheid en compatibiliteit. Door te scoren als een toppresteerder, in verhouding tot het gewogen gemiddelde van andere CRO’s die zijn opgenomen in het jaarlijkse CRO Quality Benchmarking-onderzoek van ISR, heeft Innovaderm de aanvullende titel Champion gekregen.

Innovaderm is de toonaangevende CRO op het gebied van dermatologie, gebouwd op diepgaande dermatologische expertise en meer dan 20 jaar succes, en biedt full-service mogelijkheden in alle fasen van klinische onderzoeken, met als doel het leven van patiënten te verbeteren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mikael Leclaire

Marketing Coordinator

busdev@innovaderm.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr