18:07 uur 17-06-2021

Dialpad introduceert een slimmere, betrouwbaardere belervaring voor gebruikers van Microsoft Teams

Nieuwe integratie combineert de allerbeste AI-ondersteunde spraakmogelijkheden van Dialpad met de native interface van Teams voor intuïtieve, naadloze communicatie

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Dialpad Inc., de marktleider in AI-aangedreven communicatie en samenwerking, heeft vandaag zijn platformintegratie met Microsoft Teams aangekondigd, een toonaangevende oplossing voor teamsamenwerking en betrokkenheid. Dialpad voor Microsoft Teams is een cloud-native directe routeringsintegratie die naadloos aansluit op de zakelijke telefoniefuncties van Dialpad en bekroonde Voice Intelligence (Vi™)-mogelijkheden in de native Microsoft Teams-omgeving.

Volgens de Hybrid Work Trend Index van Microsoft, melden werknemers dat hun productiviteit het afgelopen jaar gelijk is gebleven of is toegenomen. Omdat werkmethoden blijven evolueren, loopt Dialpad voorop en creëert het betere, slimmere en meer naadloze communicatie-ervaringen. Met Dialpad directe routering als het hart van de integratie, hebben gebruikers van Microsoft Teams toegang tot de wereldwijde belmogelijkheden met PSTN-connectiviteit van Dialpad in 49 landen naast geavanceerde inkomende en uitgaande belfuncties. Aangedreven door automatische spraakherkenning, natuurlijke taalverwerking en machine learning, biedt Dialpad Vi gebruikers van Microsoft Teams realtime transcripties, robuuste analyses, in-call-coaching en intelligente gespreksinzichten tijdens elk gesprek.

“De huidige technologie- en communicatie-investeringen moeten plaatsvinden in oplossingen die volledig integreren in hoe bedrijven tegenwoordig werken, maar die toch flexibel en schaalbaar zijn om in de toekomst met hen mee te evolueren”, zegt Craig Walker, Chief Executive Officer, Dialpad. “Tegenwoordig gebruiken meer dan 145 miljoen mensen Microsoft Teams als hun teamsamenwerkingstool en niemand in de unified communications-ruimte doet telefoniediensten beter dan Dialpad. We zijn verheugd om de positieve impact van directe routering via Dialpad te zien in de belervaring voor bedrijven die Microsoft Teams gebruiken. Met een open integratieplatform dat zakelijke toepassingen van nature uitbreidt en verenigt, levert Dialpad de beste tools voor teams om, zowel nu als in de toekomst, hun beste werk te leveren.“

De coronaviruspandemie opende de ogen van het bedrijfsleven voor nieuwe manieren van werken en luidde het tijdperk van een hybride werkomgeving in. Bedrijven hebben meerdere tools geïmplementeerd om medewerkers op afstand verbonden en betrokken te houden via videoconferenties, berichten- en chattools, naast de meer traditionelere spraakoplossingen. Als aanvulling op de standaard functieverantwoordelijkheden, hebben werknemers te maken met een nieuwe leercurve om deze tools in hun werkdag te integreren. Het beheer van meerdere toepassingen voor een enkel, eenvoudig gesprek kan nadelige gevolgen hebben voor de productiviteit van het team. Dialpad voor Microsoft Teams centraliseert en stroomlijnt de communicatie van werknemers voor efficiëntere, betrokken en uiteindelijk inclusieve teams.

“De integratie van Dialpad met Microsoft Teams biedt het beste van twee werelden: de samenwerking van Microsoft Teams en de spraak- en realtime kunstmatige-intelligentiemogelijkheden van Dialpad”, zei Ignacio Miranda, IT Vendor Manager, Gategroup. “Een eenvoudige implementatie en probleemloze gebruikerservaring stelt eindgebruikers in staat om overal en op elk apparaat verbonden te blijven en te genieten van een veel betere ervaring.”

Van kleine en middelgrote bedrijven tot grote ondernemingen, organisaties hebben een veilige en betrouwbare communicatieoplossing nodig die naadloos interne en externe verbindingen mogelijk maakt. Dialpad voor Microsoft Teams is gebouwd voor het huidige moderne hybride personeelsbestand en biedt een dynamische, flexibele, zeer schaalbare en betrouwbare oplossing die altijd en overal ter wereld beschikbaar is op elk apparaat.

“Dialpad heeft zich sinds de begindagen gericht op het ondersteunen van sterk gedistribueerde organisaties en het verbeteren van de operationele efficiëntie en productiviteit via zijn mobile-first, cloudgebaseerde unified communications- en contactcenteroplossingen”, zegt Raul Castanon-Martinez, Senior Analyst, 451 Research, onderdeel van S&P Global Market Intelligence. “De integratie met Microsoft Teams laat zien dat het bedrijf blijft bouwen en uitbreiden op deze visie.”

Zie de Dialpad App Marketplace voor meer informatie over Dialpad voor Microsoft Teams.

Aanvullende bronnen:

  • Bekijk de nieuwste blog voor meer informatie over Dialpad voor Microsoft Teams.
  • Ontdek waarom Dialpad een belangrijke speler is in de IDC MarketScape: Leveranciersbeoordelingen voor wereldwijde UCaaS-serviceproviders voor mkb en onderneming 2021
  • Ontdek hoe Dialpad AI gebruikt om UCaaS en CCaaS te verenigen

Over Dialpad

Dialpad is het toonaangevende cloudcommunicatieplatform voor AI-aangedreven bellen, vergaderen en contactcenters. De eigen, realtime kunstmatige intelligentie-engine van Dialpad, Voice Intelligence (Vi™), helpt bedrijven slimmere beslissingen te nemen door bij elk gesprek realtime inzicht te geven. Dialpad is gebouwd op het Google Cloud Platform voor ongeëvenaarde beveiliging en betrouwbaarheid en is eenvoudig te implementeren, integreren en schalen. Tegenwoordig gebruiken meer dan 70.000 van ‘s werelds meest innovatieve bedrijven Dialpad en de naadloze integratie met Google Workspace, Hubspot, Microsoft Office 365, Salesforce, Zendesk en andere, zodat elke gebruiker productiever kan zijn. Klanten zijn: T-Mobile, Twitter, WeWork, Uber, Stripe, Netflix, Motorola Solutions, Splunk en Domo. Dialpad wordt ondersteund door ‘s werelds toonaangevende investeerders, waaronder Amasia, Andreessen Horowitz, Felicis Ventures, GV, ICONIQ Capital, OMERS Growth Equity, Salesforce Ventures, Scale Ventures, Section 32, SoftBank Corp., T-Mobile Ventures en Work-Bench. Het hoofdkantoor is gevestigd in de Verenigde Staten en Dialpad heeft kantoren in Australië/Nieuw-Zeeland, Brazilië, Canada, India, Japan en het VK. Bezoek www.dialpad.com voor meer informatie en het aanvragen van een demo.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Gavin Gustafson

gavin@dialpad.com
801-255-9915

Check out our twitter: @NewsNovumpr